Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hawkeye na pokraji šílenství zahájí v jídelně protestní demonstraci, protože během deseti dnů byl nucen sníst "řeku jater a oceán ryb". Aby si vylepšili jídelníček, zahájí Hawkeye, Trapper a Radar akci, jíž má být dodávka žebírek z vyhlášené Chicagské restaurace. To se jim nakonec podaří - bohužel žebra dojdou právě ve chvíli, kdy do tábora začínají proudit noví zranění. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenásta epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "M.A.S.H." sa volá "Adamové rebrá" (Adam's Ribs). Doktor kapitán Benjamin Howkeye Pierce je znechutený z toho čo im každodenne servírujú vo vojenskej jedálni na obed. Stále dookola len pečienky alebo ryby. Už má toho dosť. Preto si objedná z vychýrenej chicagskej reštaurácie delikatesné pečené rebierka. Do tejto gurmánskej akcie zapojí aj Johna Trapper, Radara a Klingera. ***** ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě jeden z nejlepších dílů. Vymyká se všem dílům, co byli před ním i po něm. Navíc se člověk baví od začátku do konce, jak velmi netradiční zásilka putuje z USA do Koreje. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů, prošpikovaný hláškami že ani nestíháte...😀 Rozpustíme nudu v alkoholu, to je na nic moje nuda se naučila plavat... Ženevská konvence zakazuje zabíjení chuťových buněk... Vstávej je po válce, vyhráli jsme 5:1... Máme mejdan, matku pustili na kauci... ()

Reklama

Reklama