Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Při výplatě dostane Hawkeye omylem 3000 dolarů jako odškodnění za to, že musí být ve válce. Daruje je otci Mulcahymu pro sirotky, ale armáda chce peníze zpátky. Trapper se snaží Hawkeyeho zachránit před vězením tím, že vyhraje peníze v pokeru (předtím si ale do zástavy půjčí jeho hodinky) a Frank koupí své ženě perlový náhrdelník a Margaretě daruje levnou napodobeninu. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já si uvážu obrovskou olivu kolem krku a klesnu až na dno Martini." Výplatní důstojník Hawkeye to celkem rozjel, přirovnání Klingera k těhotnému šnekovi se taky povedlo a navíc jsem zjistil, že úplatkářství je pro Ameriku to, co kalhoty pro toreadora. To by asi samo o sobě stačilo, ale způsob, kterým paní major vydrbala s perlami pana majora, byl naprosto jedinečný. ()

Zajímavosti (7)

  • Frank (Larry Linville) pošle převléknout Klingera (Jamie Farr) z ženských šatů do uniformy. Klinger se vrátí převléknutý do jiných ženských šatů a Frank ho za to napadne, ale Klinger si tvrdě stojí za svým, že rozkaz splnil. Jen znalec totiž pozná, že se jedná o šaty Armády spásy, tedy de facto o uniformu. (sator)
  • Klinger (Jamie Farr) žertem uvádí své služební číslo 362436. Jde o takzvaný „zlatý řez“ při posuzování ženského těla. Poprsí 36 palců, pas 24 palců a boky 36 palců. (sator)

Reklama

Reklama