Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Při výplatě dostane Hawkeye omylem 3000 dolarů jako odškodnění za to, že musí být ve válce. Daruje je otci Mulcahymu pro sirotky, ale armáda chce peníze zpátky. Trapper se snaží Hawkeyeho zachránit před vězením tím, že vyhraje peníze v pokeru (předtím si ale do zástavy půjčí jeho hodinky) a Frank koupí své ženě perlový náhrdelník a Margaretě daruje levnou napodobeninu. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Hawkeye (Alan Alda) nazývá Trappera (Wayne Rogers) „Ravenalem“. Jedná se o narážku na Gaylorda Ravenala, hazardního hráče na říčních člunech z filmu Show Boat (1951). (sator)
  • Frank (Larry Linville) pošle převléknout Klingera (Jamie Farr) z ženských šatů do uniformy. Klinger se vrátí převléknutý do jiných ženských šatů a Frank ho za to napadne, ale Klinger si tvrdě stojí za svým, že rozkaz splnil. Jen znalec totiž pozná, že se jedná o šaty Armády spásy, tedy de facto o uniformu. (sator)
  • Klinger (Jamie Farr) se pokouší podplatit Blakea (McLean Stevenson) za propuštění pro paragraf 8. Tato část je však obvykle z televizního vysílání vystřižena. (sator)
  • Klinger (Jamie Farr) žertem uvádí své služební číslo 362436. Jde o takzvaný „zlatý řez“ při posuzování ženského těla. Poprsí 36 palců, pas 24 palců a boky 36 palců. (sator)

M*A*S*H - Na trh (1972) (epizoda) (S01E02)

  • V této epizodě se v seriálu objevuje Jack Soo jako šéf černého trhu Charlie Lee. Podruhé se v seriálu objeví jako potulný prodavač Kim Chung Quoc v epizodě Výplata (1975). (Dr. Hawkeye)

Reklama

Reklama