Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Henry se konečně dočká převelení do Spojených států. Mezitím, co si Henry zařizuje poslední věci na převzetí velitelské funkce, se už chystá Frank Burns. Při rozloučení musí Henry ještě zapnout Klingerovi šaty, ušité speciálně pro tuto příležitost, a také stihne dlouze políbit Šťabajznu. Nakonec dá ještě poslední rozkaz Radarovi: "Radši tady buď hodný, nebo se vrátím a nakopu tě do zadku". (TV Nova)

(více)

Recenze (11)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutný rozloučení s Henrym a Trapper je tu taky naposledy. Tuhle dvojku jsem vždycky upřednostňoval před Hunnicatem i Potterem (škoda, že se Henry nikdy nesetkal s Charlesem, dovedu si představit, jak byl z něj byl Charles nadšený). Každopádně to ukazuje, jak už někdo psal, že je to sice sitcom, ale odehrávající se za války. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice chápu, že je seriál z válečného prostředí, ale smrt Henryho byla naprosto šílená a hlavně zbytečná. Rozloučení s Trapperem vlastně žádné. Jedna z nejbolestivější epizod v dějinách jakéhokoliv seriálu. Bez Henryho a Trappera ztratil Mash to, co dělalo Mash Mashí i když se laťka držela pořád nadstandardně vysoko. Ale B.J. mě svým svatouškovstvím vždycky spíš sral. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Henryho Blake mám rád. To, co v seriálu předvedl bylo skvělé. Navíc byl velmi lidský. Potter přeci jenom byl více nad oběma stranami a naštěstí se nesnažil být Blake. ()

minilawman 

všechny recenze uživatele

Mash je můj nejoblíbenější seriál s tak skvělými herci a humorem...ale tenhle díl.. i když vím co přijde, vždycky obrečím.. ()

Reklama

Reklama