Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frankův sen se splnil - převzal velení, ale pořád má starosti s nedisciplinovanými podřízenými. Například Hawkeye je nepolepšitelný - opouští tábor, aby se rozloučil s Trapperem, který je konečně také převelen do Států. Trappera už sice nestihne, ale potkává nového sympatického chirurga - B.J. Hunnicuta. (TV Nova)

Recenze (5)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je škoda, že Henry a Trapper skončili, ale když už došlo ke změně herců, navíc takhle zásadních a najednou, tak to bylo provedeno myslím dobře, není nad to, vypálit Frankovi rybník. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ztráta Henryho v minulém dílu a ztráta Trappera v následujícím, tvůrci zariskovali... Museli se vyrovnat i s tím že Wayne Rogers neodcházel bohužel v míru, proto se žádné loučení s ním nekonalo, škoda... Díl má šťávu, oproti těm před ním... V tomto díle mizí z úvodní znělky postava a tvář kapitána MUDr. John Francis Xavier McIntyra zvaného Trapper. Trochu nelogicky už v tomto díle ji nahrazuje zatím jen mihnoucí se postava nově příchozího kapitána B. J. Hunnicutta, nelogicky proto, že on v této epizodě ještě lékařsky nezasahoval, zatímco tady už zasahuje u přistávajících vrtulníků. Nicméně v díle navazujícím "Vítej v Koreji 2"úvodní záběry jsou znovu střiženy a ve velkém detailu se objevuje tvář  B. J. Hunnicutta. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom šoku bylo dost těžké tenhle díl objektivně, hlavně když Hawkeye na začátku vtipkuje jako by se nechumelilo. Když si ale odmyslím co se stalo a přihlédnu ke Klingerově Je jaro, pane, tak je to slušný díl. ()

Reklama

Reklama