Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 4 (1975) (série)


Hawkeye (S04E19)

(epizoda)
  • USA Hawkeye

VOD (1)

Obsahy(1)

Hawkeye havaruje s džípem a je zraněn na hlavě. Protože ví, že nesmí upadnout do bezvědomí, celý den mluví ke korejské rodině i když mu nikdo z ní nerozumí. (TV Nova)

Recenze (16)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devätnásta epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "M.A.S.H." sa volá "Hawkeye" (Hawkeye). Doktor kapitán Benjamin Hawkeye Pierce pri jazde vojenským džípom havaruje. Je sám, niekoľko kilometrov od tábora a je si vedomí toho, že má vážne zranenie hlavy. Pokiaľ mu neprídu jeho kolegovia na pomoc, tak sa musí udržiavať v bdelom stave. Nesmie zaspať, pretože by sa už zrejme neprebudil. Pri čakaní na záchranu je u domorodej kórejskej rodiny. Aj keď je medzi nimi jazyková bariéra, Hawkeye musí vkuse niečo hovoriť, aby sa udržal pri vedomí. **** ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hawkey nepatří mezi mé nejoblíbenější postavy seriálu a někdy mi to jeho žvanění už začíná lézt na nervy - v téhle epizodě ale nejde o nic jiného, jen žvanění a žvanění s cílem neusnout, žádná výrazná pointa nebo děj zde nejsou. Usnout se Hawkeymu nakonec nepovedlo, zato já k tomu měl pořádně blízko. Jeden z nejhorších dílů celého seriálu. ()

ing.man 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě jedna asi z nejzásadnějších epizod. Nekonečný monolog lékaře, pokládající si důležité otázky po smyslu života a jeho hodnotě. Díl který přesáhl svůj seriál a obsahuje i mnoho symboliky. ()

FandaF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě nejslabší díl celého seriálu - sračkoidní shakespearovský předlouhý monolog přes celou epizodu. Divák se jen modlí, ať už Hawkeyho konečně klepne. A nic... ()

Reklama

Reklama