Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní zpravodaj z USA pořádá interview se členy M*A*S*H (černobíle). (TV Nova)

Recenze (6)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám rád tyhle vážné díly které v pravidelném intervalu připomínají to peklo v kterém lidé jsou... Česká hořčice...🌞______Ptám se jestli se tu něco něco speciálního získá co se týče medicíny nebo technického rozvoje. Jsou ty některé věci které se prakticky vyzkouší a doma by to možná nešlo a nebo ne stejnou rychlostí. Když to ale člověk porovná s těmi příšernými náklady zničením a ztrátou životů já myslím že se to porovnat vůbec nedá. Vidíte aspoň něco dobrého tady v tom? Ne naprosto nic ... ______ Viděl jsem spousty lidí, pro které zabíjení je běžná věc, nevím jak takové lidi vyrábíme, ale vypadá to že nám nikdy nedojdou.......Musíte mít svou vlastní anestezii, jinak krvácíte s každým kdo krvácí---- ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Co dělám, když se nudím? Většinou...většinou dělám totéž, jako když se nenudím, jenom pomaleji..." "Co se týče našeho života doma, tak tady pijeme hodně, ale co se týče našeho pobytu tady, nepijeme dost!" ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela mě fascinuje tvrzení že: " S lékaři nemůžete jednat jako s vojáky, nejsou to přece profesionální vojáci a nemůžete od nich čekat disciplinu jako v jiné armádní jednotce". V ostatních jednotkach jsou taky odvedenci a to snad jsou profesionální vojáci? ()

Reklama

Reklama