Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 5 (1976) (série)


Margaretino zasnoubení (S05E03)

(epizoda)
  • USA Margaret's Engagement

VOD (1)

Obsahy(1)

Major Houlihenová volá z Tokia, že má vynikající zprávu. Proto všichni napjatě očekávají její návrat. Po příjezdu Margaret oznámí svoje zasnoubení s podplukovníkem Donaldem Penobscottem. Frank tuto zprávu nese velmi těžce, odejde z tábora a přivede korejskou rodinu jako válečné zajatce - obviní je ze špionáže. (TV Nova)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá „Margaret´s Engagement“ (Margaretiné zasnúbenie). Vrchná zdravotná sestra major Margaret Houlihanová s radosťou ohlási svojim kolegom z vojenskej mobilnej nemocnice M.A.S.H. 4077, že sa počas dovolenky v Tokiu zasnúbila s podplukovníkom Donaldom Penobscottom. Je šťastná, je nadšená, je zaľúbená. Jej bývalý milenec doktor major Frank Burns to veľmi ťažko nesie. Je z toho zničený, otrasený, zdrvený. V zúfalstve začne robiť zúfalé veci. Bolo mi ho ľúto. ***** ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frankova epizoda. Hrozně se mi líbilo, jak se najednou spolčil se svými nepřáteli proti většímu zlu a ten závěr byl famózní. Na jednu stranu škoda že jen na půl dílu, na druhou stranu dlouhodobě by to nefungovalo. ()

Reklama

Reklama