Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 5 (1976) (série)


Plukovníkův kůň (S05E12)

(epizoda)
  • USA The Colonel's Horse

VOD (1)

Obsahy(1)

Když plukovník Potter odjede na dovolenou do Tokia, v táboře se dějí divné věci - jeho kůň dostane koliku, Klinger upadne do těžké deprese a Margaret dostane zánět slepého střeva. Kůň je nakonec vyléčen, Hawkeye vyoperuje Margaretě slepé střevo a po návratu plukovníka Pottera je vše v pořádku. Kýženého převelení se mohl dočkat i Klinger, ale poté, co mu plukovník oznámí, že kvůli depresím bude odeslán domů, začne se tak radovat, že si tím vše pokazí. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanásta epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá „The Colonel's Horse“ (Plukovníkov kôň). Plukovník Sherman T. Potter odíde na dovolenku do Tokia. Počas jeho neprítomnosti ochorie jeho kôň. Desiatník Walter Radar O'Reilly je z toho nešťastný. Požiada doktora Benjamina Hawkeye Piercea a doktora B.J. Hunnicutta, aby sa ho pokúsili vyliečiť. Keďže nie sú zverolekári, bude to pre nich výzva. ***** ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A co ho zastřelit? Neblázněte, vždyť by ho hledali... U mě ve stanu své žlázy ovládej... Dobrá příště je nechám uvázané před stanem.. Spousta objímání líbání a jiného násilí... ()

Reklama

Reklama