Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jako lék na vzrůstající napětí mezi osazenstvem tábora sežene plukovník Potter film 'Má drahá Clementine'. Z večera se stane kabaret, protože film je často přerušován, a tak se diváci baví jak umí. Otec Mulcahy hraje na piano, Radar předvádí své imitátorské schopnosti a každý se snaží něčím přispět k dobré náladě. (TV Nova)

Recenze (7)

Eliott

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věřím, že originál nebude špatný. Kvalita se však ztratila v českém dabingu, což činí písničky naprosto nesnesitelnou záležitostí. Nebudu tedy hodnotit, ale přeložená verze vydá tak na dvě hvězdy maximálně... ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda má sice svoje kouzlo, ale přijde mi trochu jako pásmo vtípků, které nešly zařadit jinam. Objevuje se v ní relativně klasické schéma, kdy je v táboře nuda a všichni jsou naštvaní na Franka. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barns kousal Klingera do mopu... Zpěv lidi sbližuje.. 😍Píseň kterou zpívají v kinosále jako štafetu, kterou si mezi sebou předávají je "Gee, Mom, I Want to Go Home". Jedná se o píseň satirizující život v ozbrojených silách. Dohledat autory písně se nepodražilo a tak je označena slovem "tradititional". Zpívali  ji vojáci za 2. světové války a zpopularizoval ji folkový zpěvák Lead Belly jako „Gee, But I Want to Go Home“ nebo„ Army Life “ na několika nahrávkách ze 40. let. Existuje mnoho textových variant. ()

Reklama

Reklama