Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Margaret se rozhodne pod tlakem Frankových výčitek konečně stanovit datum své svatby s podplukovníkem Donaldem Penobscottem. Když Donald přijede, koná se v Bažině rozlučka se svobodou. Hawkeye s B.J. využijí Donaldovy totální opilosti a od hrudníku dolů ho dají kompletně do sádry a namluví mu, že si zlomil nohu. Nakonec se přesto obřad uskuteční a Donald s Margaretou odjíždějí na svatební cestu do Tokia. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten závěrečný Frankův pohled je opravdu smutný a dojemný. Ale poté co jeho postavu tak zkarikovali, že už ani nebyl vtipný, tak jeho výměna seriálu jednoznačně prospěla. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle konec Franka by byl lepší, než to, co pro něj připravili v úvodu 6. série, kde dokonce vůbec nebyl. Prostě z něj zase udělali na dálku kašpara, kdyby ho pod nějakou záminkou nechali důstojně odejít mimo obraz, tak by mi to vyhovovalo víc. Jeho závěrečný smutný pohled do kamery byl nezapomenutelný. Každopádně souhlas, že jeho výměna byla vítaná, taky mě jeho postupující demence nebavila. Charles byl pro Hawkeyho a B.J. důstojnější soupeř, nehledě k tomu, že nebyl jen šablonovitým záporákem jako Frank, ale měl i pozitivní vlastnosti. ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl s Frankem... Pusťte mé měsíční výkazy, co vám udělali.. Oni se mají opravdu rádi. Tak proč zavírají oči? Také jsem hrál polo, ale uplaval mi kůň... Surrealistický obraz, nevěsta mezi krvácejícími... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • V roli podplukovníka Donalda Penobscotta se poprvé (a naposledy) představil Beeson Carroll. Pro natáčení další epizody, Olympiáda v M*A*S*Hi (1977), nebyl k dispozici, a proto jej nahradil bývalý fotbalový linebacker a přestavitel Tarzana Mike Henry. (Dr. Hawkeye)
  • Po čtyřech letech od začátku natáčení a po 125 epizodách opustil seriál herec Larry Linville, představitel majora MUDr. Franklina D. Mariona Burnse. Filmový tým opouštěl v přátelském duchu po zjištění, že s rolí „zlouna Burnse“ udělal, co se dalo, a jeho další setrvání v seriálu tak postrádalo smysl. (sator)

Reklama

Reklama