Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 6 (1977) (série)


Střídání stráží (2) (S06E02)

(epizoda)
  • USA Fade Out, Fade In (2)

Obsahy(1)

Poté, co Margaret odjede na svatební cestu, upadne Frank do těžké deprese, a tak ho Potter pošle na dovolenou do Soulu. Během návalu zraněných přicházejí do 4077 zprávy o tom, že se Frank zbláznil. Potter proto žádá Tokio o dočasnou výpomoc. A tak do tábora přijíždí major Charles Emerson Winchester III. Nakonec přijde zpráva, že Frank je postupně zatčen, pak povýšen a nakonec odvelen do USA do nemocnice pro válečné veterány v Indianě. Tím pádem musí Charles zůstat v táboře natrvalo, s čímž se jen velmi těžko smiřuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S příchodem Charlese Emersona Winchestera III. dostala seriál čerstvý vítr do stanového plátna. Hawkeye s B.J. získali obdivuhodného protivníka. O to víc mi přišlo líto, jakou karikaturu postupem času udělali z Franka. ()

Reklama

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charles je prostě borec, stylově se uvedl a hned tady se ukázalo, že to nebude jen patetický terč vtipů jako býval Frank (že je skvělý chirurg už jsme poznali minule), ale rovnocenný soupeř našeho dua, kultivovaný a s trochu nadměrně zvýšeným egem (i když má důvody být se sebou spokojený, tak proč ne?), taky se smyslem pro humor, i když spíš britského stylu. Jeho postava seriál příjemně oživila, další roky Frankova tajtrlíkování by se brzy omrzely. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá "Fade Out, Fade In (2)" (Striedanie stráží 2). V úvode šiestej série sa diváci rozlúčia s majorom Frankom Burnsom. Mnohí ho nenávideli, ale našli sa aj takí, ktorým tento suchársky podivín bol sympatický. Priznám sa, že i ja som si ho obľúbil. Od tejto dvojepizódy sa však už stal minulosťou, jeho pôsobenie v seriáli M.A.S.H. skončilo. Ja mu salutujem. Zbohom major Franklin Delano Marion Burns. Na jeho miesto nastupuje aristokrat major Charles Emerson Winchester III . Ako sa časom ukázalo, bola to dobrá voľba. ***** ()

Reklama

Reklama