Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Hawkeyho návrh odjíždí Radar do Soulu, aby si užil se ženami v pověstném podniku Růžová Pagoda. Ale při cestě je ostřelován a zraněný se dostává zpátky do 4077. Hawkeyho trápí pocity viny, opije se a musí být na sále nahrazen Potterem. Když mu to Radar vyčte, pohádají se a ztratí vzájemný respekt. Ale vše se nakonec urovná, když Radar dostane Růžové srdce a sám Hawkeye mu ho připne a udělá něco, co nikdy neudělal - předpisově mu zasalutuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá „Last Laugh" (Padlý idol). Služba v mobilnej armádnej nemocnici na frontovej línii je stresujúca a vyčerpávajúca. Kapitán Benjamin Howkeye Pierce to rieši občasným pitím. Jedného dňa však prekročí svoju mieru a nie je schopný dokončiť operáciu. Desiatnik Walter Radar O'Reilly to nesie veľmi ťažko. Howkeye je jeho idol, ktorý ho sklamal. ***** ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nejsem tu, abys mě obdivoval, jsem tu, abych tahal těla z mlýnku na maso, a pokud je to možné, se z toho nezbláznil!" "Chci říct, armáda by měla..no, měla by z vás udělat chlapa, ne? .. Záleží na tom, jakého pohlaví jsi. Musíš armádě vyjít vstříc!" "Nemohli byste být potichu? Já se snažím operovat! .. Jistě, my porcujeme jenom krocany..." ()

Radek273 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...aneb Jak vyvolat u diváka pocit, že je Hawkey úplný pitomec. Vždycky se u tohoto dílu rozčílím, protože tak nepochopitelný urážky a výčitky od ostatních nejsou absolutně na místě. Naopak Radar tady klesá na úplné dno a stává se pro mě zbytečnou postavou! Naštěstí jen do příštího dílu. ()

Reklama

Reklama