Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 6 (1977) (série)


Kdo se směje naposled (S06E04)

(epizoda)
  • USA Last Laugh

VOD (1)

Obsahy(1)

Z tábora se stává blázinec, když přijede na návštěvu starý přítel B.J. - Bardonaro, který se loučí s Koreou, protože byl odvelen do USA. Oba si vzájemně provádějí nejrůznější kanadské žertíky, ale neskončí jen u toho a obětmi se stává celá jednotka. Nakonec se ale směje Hawkeye, když pošle Bardonara na jeho cestu domů bez papírů a s minimem paliva v džípu. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá "Last Laugh" (Kto sa smeje naposledy). Do armádnej mobilnej nemocnice M.A.S.H. 4077 príde kapitán Leo Bardonaro. Odslúžil si svojich zopár mesiacov v Kórei a je pred odchodom späť domov, do Spojených Štátov Amerických. Je to starý kamarát doktora kapitána B. J. Hunnicutta. Obaja si navzájom začnú robiť rôzne malé žartíky, aby nachytal jeden druhého. Tieto ich ťahanice začnú mať vplyv na celý chod tábora. Nakoniec bude musieť do ich zábavky zasiahnúť kapitán Benjanim Franklin Hawkeye Pierce. **** ()

Zajímavosti (3)

  • Už několikrát Klinger (Jamie Farr) vstoupil na scénu coby majitel imaginárního velblouda, taktéž i v tomto dílu. Svou snahu zapůsobit jako Arab a majitel velblouda vylepšuje mrmláním slova „habibi“, což znamená arabsky „miláčku“. (sator)
  • V jídelně mají Tapioku. Tapioka je škrob vyrobený z kořene manioku v podobě kuliček. (sator)
  • Předchozí epizoda Padlý idol (1977) řeší velmi závažné selhání Hawkeye (Alan Alda), protože se opije tak, že není schopen operovat. Padlý idol musí slíbit veliteli, že už se to nestane. V tomto navazujícím díle se opíjí všichni přítomní lékaři, včetně velitele. (sator)

Reklama

Reklama