Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do tábora proudí velké množství Britských a Amerických raněných a někdo ukradne všechny zásoby penicilínu, čímž jsou ohroženy životy zraněných. Otec Mulcahy zjistí, kde by mohl nějaký penicilín být a spolu s Klingerem se pro něj vydají. Přesto, že jsou ostřelováni, penicilín najdou a dovezou do tábora. (TV Nova)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co čekat od země kde mají znárodněné zdravotnictví... Klingere, ty si snad spadl do kyselého zelí...To je parfém asijské pižmo, blíží se z temnot noci, aby upředl své kouzlo. Totéž dělá skunk. Potter (Harry Morgan) říká, poté co jim přivezou zraněné muže se zraněními hlavy, že to musí být "Gloucestershire regiment", protože nenosí helmy. Jednalo se o jednotku vytvořenou v roce 1881 jako liniový pěší pluk britské armády. Regiment byl rozpuštěn v roce 1994. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osemnásta epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá "Tea and Empathy" (Čaj). Do mobilnej vojenskej nemocnice MASH 4077 je privezených mnoho vážne zranených vojakov. Nastane však nečakaný problém. Zistí sa, že niekto ukradol všetky zásoby penicilínu. Je to nesmierne dôležitý liek, aby mohli pacientom pomôcť. Nadporučík, rímsko-katolícky kňaz otec John Patrick Mulcahy vypátra, kde ich penicilín zmizol. Rozhodne sa jednať na vlastnú päsť a dodať ukradnutý liek späť do tábora. V tejto nie zrovna jednoduchej misii mu výrazne pomôže seržant Maxwell Q. Klinger. ***** ()

Zajímavosti (2)

  • Potter (Harry Morgan) poté, co jim přivezou zraněné muže se zraněními hlavy, říká, že to musí být Gloucestershirský pluk, protože nenosí helmy. Jednalo se o jednotku vytvořenou v roce 1881 jako liniový pěší pluk britské armády. Regiment byl rozpuštěn v roce 1994. (sator)

Reklama

Reklama