Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

B.J. se snaží nahradit nemocného otce jedné korejské rodině. Nachází v ní náhradu za svou vlastní rodinu a tráví s ní mnoho času, a snaží se všemožně pomoci. Tato činnost ho ale stojí mnoho sil a Hawkeye se začne obávat o jeho zdraví. Nakonec se ale Korejci odstěhují ze strachu před bombardováním neznámo kam. (TV Nova)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ahoj a napište to na Hawkeye je jediné co korejský znám... Název epizody má znamenat "B.J. táta". Ale korejsky se řekne táta "appa" ale "san" je v japonštině.  V japonštině se obvykle za jménem člověka používají zdvořilostní tituly,  nejobvyklejší je san, což znamená pan, paní nebo slečna. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od sedmé série se B.J. začíná měnit. Začne nosit nechutný knír, čím dál častěji kňourá po své rodince a ztrácí ten počáteční nadhled a vtip. A dost často se chová tak idiotsky, že je až na facku. A samozřemě vždy ctnostný a věrný manžel - žádné eskapády se sestrami, prostě Mireček Dušínů jak vyšitý. Traper mě sice taky moc nebavil - jen nahrávač pro Hawkeyho, ale aspoň to nebyl takový správňák. Děvkaři a bohémové jsou mi sympatičtější... B.J. je nudná postava. ()

Reklama

Reklama