Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

B.J. dostane nápad uspořádat ve Státech setkání rodičů, manželek a příbuzných všech příslušníků 4077. Zpočátku této myšlence nikdo nedůvěřuje, ale nakonec B.J. všechny přesvědčí, setkání se opravdu uskuteční a velmi se vydaří. (TV Nova)

Zajímavosti (4)

  • Hotel Pierre, kde se setkání rodičů konalo, je hotel nacházející se v luxusní čtvrti New Yorku – Upper East Side a byl otevřen v roce 1930. (sator)
  • Klinger (Jamie Farr) nechce, aby jeho matka věděla, že je v Koreji, a proto tábor tvoří fasádu falešného Fort Dix, avšak v epizodě Interview (1976) Klinger pozdraví svou matku do filmové kamery, když tábor navštívili filmaři. Fort Dix je společný název pro armádní podpůrnou aktivitu. Nachází se jihovýchodně od Trentonu v New Jersey a je pod jurisdikcí Air Force Air Mobility Command. (sator)
  • Když zazní navrhované datum oslavy na den svatého Valentýna, glosuje to Charles (David Ogden Stiers) slovy: „Nádhera! Všichni se mohou potkat v garáži v Chicagu.“ Jedná se o cynickou narážku na mafiánské vyřizování účtů v roce 1929 ve stejný den. Událost posloužila filmařům k natočení filmu Masakr na svatého Valentýna (1967). (sator)

Reklama

Reklama