Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 8 (1979) (série)


Příliš mnoho kuchařů (S08E01)

(epizoda)
  • USA Too Many Cooks

Obsahy(1)

Nemotorný voják, který leží na pooperačním si získá velikou oblibu v MASHi svým kuchařským uměním. Všichni si jeho gurmánské speciality velmi oblíbí a Hawkeye s B.J. se ho snaží získat pro 4077. To se ale nepodaří, protože voják se chce vrátit na frontu a vařit pro své kamarády. Mezitím prožívá menší krizi plukovník Potter, když dostane špatný dopis od manželky, ale nakonec se vše urovná. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V poradí prvá, úvodná epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá "Too Many Cooks" (Príliš mnoho kuchárov). V armádnej mobilnej nemocnici M.A.S.H. 4077 sa ocitne pacient, ktorý je výborný kuchár. Kapitáni Benjamin Franklin Hawkeye Pierce a B. J. Hunnicutt pohotovo využijú jeho talent a nechajú si pripravovať vyberané gurmánske špeciality. Budú však veľmi sklamaní, keď tento vojak prejaví záujem vrátiť sa späť na frontu, kde chce variť pre svojich spolubojovníkov. Veliteľ tábora doktor plukovník Sherman T. Potter prežíva osobnú krízu, keď dostane nedobré správy od svojej manželky. ***** ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další část, která se i přes pokročilou část seriálu stala velmi originální. Sice je na menu jídlu, ale tentokrát se na něj jenom nenadává. Je vidět, že scenáristé stáli měli dobré nápady. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestali nám kapat pacienti... Co odsoudit kuchaře k chlebu a vodě... Ne ne, jen ať trpí s námi... Název vznikl zkrácením prastaré kuchařské zkušenosti "too many cooks spoil the broth",tedy: "příliš mnoho kuchařů zkazí vývar." Nejlepší výkon Margaret---nehrála on  byla... ()

Reklama

Reklama