Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Taborový úředník Radar O'Reilly je na dovolené v Tokiu, ale v krizi zmítaném 4077 ho nutně potřebují. Jeho návrat se ale stále vlivem různých okolností odkládá. Navíc přestane v táboře fungovat generátor, čímž se ocitnou všechny přístroje bez proudu. A tak se Klinger, který zastupuje Radara, snaží sehnat nový. (TV Nova)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá "Good-Bye Radar: Part 1" (Zbohom Radar I.). Počas siedmych sérií bol desiatník Walter Eugene Radar O´Reilly neodmysliteľnou súčasťou tohto seriálu. Svedomitý úradník, ktorý sa staral o bezproblémový chod celého tábora. Začiatkom ôsmej série však prišiel čas sa s ním rozlúčiť. Zasalutovať a povedať zbohom Radar. Jeho oddchod dostal priestor v podobe dvoch seriálových častí. Radar si ho iste zaslúžil. Aj keď mi občas liezol na nervy, i tak som ho mal v podstate celkom rád. **** ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říká se, že vojna dělá z dětí chlapy, v případě Radara jediná vyjímka, kde z něho vojna naopak udělala dítě. Stačí porovnat s Radarem z první série a filmu. I když oni to byli spíše scénáristé než válka. Nejvíc mě ale čílí jak vždy okamžitě láme srdce. Čím by asi takovou krasavici okouzlil, že je jediná osoba mužského pohlavní v okruhu 100 mil od jejího domova? Tenhle trapný 'running joke' naštěstí už naposled.. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To tak bolí? .. Ne, oči z důlků mi lezou od narození..." - "Je výhodné mít zraněný prst. Člověk nemůže držet vidličku.. Tu nepotřebuješ, tohle jídlo přijde, když ho zavoláš..." ()

Reklama

Reklama