Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 8 (1979) (série)


Sbohem Radare (2) (S08E05)

(epizoda)
  • USA Good-Bye Radar: Part 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Radar se dozvídá o smrti svého strýčka, a tak, ač nerad opouští 4077 a odjíždí domů do Států. Mezitím je tábor stále bez proudu a stále přicházejí další zranění. Odpovědnost za sehnání nového generátoru leží na Klingerovi, který ale zatím postrádá Radarovy zkušenosti v boji s armádou při shánění potřebných věcí. (TV Nova)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá "Good-Bye Radar: Part 2" (Sbohom Radar II.). Počas siedmych sérií bol desiatník Walter Eugene Radar O´Reilly neodmysliteľnou súčasťou tohto seriálu. Svedomitý úradník, ktorý sa staral o bezproblémový chod celého tábora. Začiatkom ôsmej série však prišiel čas sa s ním rozlúčiť. Zasalutovať a povedať zbohom Radar. Jeho oddchod dostal priestor v podobe dvoch seriálových častí. Radar si ho iste zaslúžil. Aj keď mi občas liezol na nervy, i tak som ho mal v podstate celkom rád. **** ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénaristicky geniální rozlučka za pochodu, je víc než symbolická a výmluvná. Tak jak se tu děje všechno za pochodu, děje se stejně i loučení. Radar procházející prázdnou vyzdobenou jídelnou je víc než dojemný a při loučení s Hawkeym skrz dveře operačního sálu těžko nezaslzet... A tak i když se Radar stal v posledních sériích postavou lehce otravnou a vlastně nadbytečnou a je dobře, že odchází, tenhle díl je prostě doják, to nelze popřít... ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Končí nejenom Radar, ale i seržant Zelmo Zale, který se objevoval stabilně od druhé série. Potichu ho nahradí seržant Rizzo. Nejhorší na odchodu Radara je, že Klingera definitivně navlíknou do uniformy. Ta představa, že by Radar odmítal odjet domu je příšerná. ()

Bedrwood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"No Synku, myslím , že to zvládneme sami...zrovna takhle jsem ti nechtěl dát sbohem Radare..." Dojatý Potter, Margaret a ač všech 7 řad byla na Radar hrubá, poslala polibek, salutující Hawkeye vypoví za tisíc slov. Naivní dětinský klučina, který přirostl k srdci všem a i když by si zasloužil rozlučku se vším všudy, právě je geniální scénář v tom, že ne vše je tak jak si naplánujeme. Sbohem a díky Radare za kluka s čistou a nevinnou duší. ()

Reklama

Reklama