Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 8 (1979) (série)


Čas přizpůsobování (S08E06)

(epizoda)
  • USA Period of Adjustment

Obsahy(1)

Klinger, který se stal po odchodu Radara novým úředníkem jednotky, se ze začátku potýká s narážkami na svou neschopnost. Mezitím zesiluje B.Jův stesk po domově, když přicházejí zprávy o Radarově návštěvě u jeho rodiny. (TV Nova)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá "Period of Adjustment" (Čas prispôsobovania). Keď je desiatník Walter Radar O´Reilly prepustený do civilu a odíde domov do Spojených štátov amerických, jeho nástupcom sa stane seržant Maxwell Q. Klinger. Ocitne sa na poste hlavného úradníka pre armádnu mobilnú nemocnicu M.A.S.H. 4077. Celý tábor bol zvyknutý na to, že Radar bravúrne zvládal túto dôležitú funkciu a tým pádom všetko fungovalo ako dobre namazaný stroj. Max Klinger bude mať veľké problémy, aby ho dokázal plnohodnotne nahradiť. ***** ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pošťák se vždycky mračí dvakrát!" - "Žádala jsem o víc sester, ale ještě je nemáme.. Objednejte mi taky jednu sestru s oblohou, vezmu si ji s sebou." - "Opil se, zbláznil a zmlátil svoje spolubydlící. Mě a pálenku!" ()

Zajímavosti (4)

  • Charles (David Ogden Stiers) říká: „Jeho předchůdce nebyl žádný Aristoteles, ale v porovnání s ním mohl být členem Phi Beta Kappa.“ Phi Beta Kappa Society je nejstarší akademická čestná společnost ve Spojených státech. (sator)

Reklama

Reklama