Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do 4077 je přivezen vrtulníkem k okamžitému ošetření těžce zraněný voják, který zemře nebo bude ochrnutý, pokud nedostane transplantovanou aortu do 20 minut. Celý boj o jeho záchranu je znázorněn minutu po minutě. (TV Nova)

Recenze (10)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když Alda pro sebe píše scénář, pak si to zahraje a zrežíruje, tak je to záruka kvality. On sám nejlíp ví, co mu sedí, a to navzdory tomu. Velmi kvalitní díl, který se musel líbit, a to i navzdory tomu, že tolik neodpovídá žánrů sitcomu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenásta epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá "Life Time" (Čas života). Výnimočná, veľmi originálna a nápaditá časť, ktorú som si trvale zafixoval v pamäti. Predovšetkým kvôli bežiacej časomiere, ktorá po celú dobu je zobrazená v pravom dolnom rohu obrazovky. Odmeriava neúprosne bežiaci čas, ktorý je potrebný ku tomu, aby sa uskutočnila transplantácia aorty vážne zranenému vojakovi. Doktori z mobilnej armádnej nemocnice M.A.S.H. 4077 majú len dvadsať minút na to, aby zachránili život tohto pacienta. ***** ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Alda napsal díl s velkou vnitřní dynamikou. Ještě více, by téhle epizodě slušel kontinuální záběr bez střihu, pak by to bylo geniální. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Farrovo napodobení Pottera bylo dokonalé, sám bych tomu uvěřil (ztraceno v dabingu). Škoda, že si tam zase musel Alda napsat morální ponaučení - vojáka, který zprvu nechápe, ale prozře! ()

Reklama

Reklama