Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hawkeye se dozví, že civilní doktoři ve Státech vydělávají na válce velké peníze, a rozhodne se požadovat na armádě peníze za své doktorské služby. Mezitím Charles demonstruje americké lékařské schopnosti třem korejským medikům. (TV Nova)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata štvrtá epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá "Back Pay" (Cena vojny). Doktor kapitán Benjamin Franklin Hawkeye Pierce si v novinách prečíta aké vysoké zárobky majú súkromní lekári, ktorí ordinujú v Spojených Štátoch Amerických. On bol odvedený a musí za mizerný žolt v príšerných podmienkach slúžiť v armádnej mobilnej nemocnici. Príde mu to nespravodlivé, a preto vyčísli svoj ušlý zisk. Tvrdohlavo požaduje armádu, aby mu vyplatila peniaze, na ktoré ma nárok. Major Charles Emerson Winchester III. sa stane inštruktorom trom juho-kórejským doktorom. ***** ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O tom, že korejská lidová medicína pomáhá stejně jako vědecká americká, z předchozích dílů už víme. Ale snaha Hawkeye vystavit armádě účtenku za odvedené služby, to byla dobrá novinka. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znám starý Libanonský způsob jak vám ulevit.Tak ho vyzkoušej na starém Libanonci :-) Charles (David Ogden Stiers) ve své bohorovnosti přejmenuje tři korejské lékaře na "Moe, Larry and Curly". Jedná se o skupinu The Three Stooges zaměřenou na americký vaudeville a komedii. Aktivní byli od roku 1922 do roku 1970. Natočil na 190 krátkých filmů. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To jo voodoo"  :-))  Winchester je ve chvílích kdy něčím trpí nejvíc okouzlující ha ha. A pan Molčík mu v tom svým hlasem naprosto geniálně vypomáhá... A seržant Rizzo se pomalu představuje. Krom Klingera, který se z vedlejší postavy časem propracoval na jednu z hlavních postav, se také Rizzo "vypracovává" na jednu z nejlepších vedlejších postav. Když se na scéně objeví, je o zábavu postaráno.  "Vymlátil to ze mě, kapitáne" ()

Reklama

Reklama