Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyvatelé MASHe plní neobvyklý úkol. Odpovídají na dopisy, které poslali vojákům na frontu desetiletí školáci. (TV Nova)

Recenze (6)

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je jeden z těch dílů, díky kterým je M*A*S*H tím, čím je. Válka není sranda, i když proti ní všichni bojují humorem. Napsat odpověď žákům základní školy se může stát pro některé zpestřením, pro jiné smutnou zkušeností... ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doktore, můj bratr byl voják v Koreji. Zranil se, ale někteří lékaři ho dali do pořádku, aby se mohl vrátit a bojovat ještě víc. Pak byl zabit. Teď už nikdy neuvidím Keitha. Doktoři uzdravují lidi, aby mohli skončit mrtví. Nenávidím vás všechny. Ronnie Hawkinsová „Ronnie, není to dobrý nápad vzít lásku, kterou jsi měl pro svého bratra, a proměnit ji v nenávist. Nenávist dělá válku a válka je to, co ho zabilo. Rozumím tvým pocitům; na chvilku uprostřed toho šílenství může velmi malá událost způsobit, že se mé bytí zdá být téměř snesitelné. Je mi líto, že pro vás nemám odpověď, Ronnie, kromě toho, že navrhuji, abyste hledala dobro všude, kde můžete. Najdete ho." ()

Reklama

Reklama