Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vánoce v Koreji - konvoj se zásobami je přepaden, proto se každý v táboře snaží sehnat nějakou náhradu, aby vánoční svátky stály za to - hlavně pro korejské sirotky, které na oslavy pozvali. Bez některých doktorů se ale děti musejí obejít - do nemocnice je dopraven voják s prostřelenou hlavou. (TV Nova)

Recenze (6)

Gulde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechce se mi hodnotit všechny epizody MASHe zvlášť, ale tenhle díl na mě prostě zapůsobil. Zvykl jsem si, že mnohdy jsou různé negativní emoce ve vztahu k válce a smrti v seriálu až přehnaně patetické. Tady je tomu jinak. Kontrast "dějových linek" v tomhle díle zapůsobil na maximum a v tom je síla tohohle dílu. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uff...silné a dojemné... Přestože je název stejný jako  film Death Takes a Holiday, jeho původním zdrojem je italská hra „La Morte in vacanza“ od Alberta Caselly, která se překládá do angličtiny jako „Smrt  si vezme dovolenou“. Smrt si  v libretu Alberta Caselly rozhodne vzít si dovolenou a sestoupí na Zemi. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další moc hezký díl. Charles opět ukazuje, co se skrývá pod slupkou lakomce. A B.J. zase předvádí, jak moc myslí na rodinu a děti, nejen své. Jsem dojatý tak, že si musím jít namíchat další martini. ()

Reklama

Reklama