Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Klinger dostal dopis od své dívky, v němž mu sděluje, že jej opouští a vdává se za jeho nejlepšího přítele. Zoufalý Max se opije a podepíše smlouvu na šestiletou službu v armádě. Ze závazku jej může dostat už jen plukovník Potter... (TV Nova)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "M.A.S.H.“ sa volá "Your Retention Please" (Verbovanie). Seržant Maxwell Q. Klinger dostane dopis zo Spojených štátov amerických. Jeho priateľka mu oznámi, že si našla nového partnera a jeho definitívne opúšťa. Ich vzťah je už len minulosť. Veľmi sa ho to dotkne. Je z toho v šoku. V stave alkoholového opojenia a zúfalého psychického rozpoloženia sa dá zlákať na to, aby sa upísal na šesť rokov do služieb armády. Neskôr toto svoje zbrklé rozhodnutie ľutuje a žiada plukovníka Shermana T. Pottera o pomoc. **** ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám nádhernou holku ke které se budu vracet a to nemluvím o manželce... 😎Jakýkoliv chlapec se může stát první dámou...😇Nikdy jsem z něj neměl dělat prezidenta... ()

godal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komické jsou ty vysokonapěťové stožáry v pozadí-pozoruju v každém druhém díle...V USA dodnes vzácnost,v podstatě jde o rozvojovou zemi,která dodnes nevyřešila základní potřeby obyvatel.No a vidíme je jakoby v Koreji 50.let ,která zůstala po zásahu USA zcela na dně...Ale je lépe tohle neřešit.Opět super díl a pobavil jsem se.Rekruti chodili i u nás na vojně a nebylo jednoduché je nakopat do řiti...Byli hooodně neoblomní,jako pojišťováci... ()

Reklama

Reklama