Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charles Winchester může za své přeložení do MASHe děkovat jednomu důstojníkovi, sloužícímu v Tokiu. Právě on přijede do tábora na inspekci. Charles se chtěl nejdřív pomstít, ale pak doufá, že mu pomůže k návratu do Tokia. Jeho plány ale selžou. (TV Nova)

Recenze (9)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jste někdy zažil epikurejské blaho čerstvé chobotnice? Nepožívám nic co se drží talíře když se to pokouším nabodnout...Ta večeře vypadá dobře, co si myslíš že to bylo v minulém životě? ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charles byl pro seriál skutečným požehnáním - v zásadě v pohodě chlápek, který měl i negativní vlastnosti, ovšem v krizi se na něj dalo spolehnout. Franka jsem měl ze začátku rád, ale udělali z něj neschopnou karikaturu, která nemá snad jedinou dobrou vlastnost. Ostatní pak byli vykreslováni jako víceméně kladní (s čímž jsem vždy nesouhlasil, protože Pierce se taky uměl chovat pěkně arogantně, ale nikdo ho kvůli tomu nekritizoval), takže Charles se nakonec stal mou nejoblíbenější postavou seriálu. Dobře tedy, že mu ten transfer nevyšel... ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já si přál, aby návrat do Tokia Winchestrovi vyšel. Ale na druhou stranu bychom tak o něho přišli (je to má oblíbená postava), takže to vlastně nakonec dopadlo dobře. Neodpustím si výtku vůči Piercovi (toho příliš nemusím), který tu opět ukázal svou namyšlenost a primitivitu, když se (navíc veřejně do rozhlasu) posmívá Charlesovi, který se zachoval správně. To se nedělá, ty blbče ! ()

Peddro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V díle, kde se prvně objeví Charles má Baldwin insignie plukovníka - stříbrného orla, ale když přijede na inspekci, tak má insignie podplukovníka - stříbrný list. Byl tedy suspendován? Navíc chybný dabing mu říká plukovníku, i když má označení podplukovníka. Jinak výborná epizoda, kde Charles ukáže, že má jádru dobré srdce. ()

Reklama

Reklama