Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Protože vesnice, v níž žije, je neustále pod palbou, uteče mladý Korejec Pak Sung do MASHe. Geniální pěstitel je se svou zeleninou v táboře velmi vítán. Ale Pak Sung nemůže zůstat. Ale protože Radar má na své farmě v Americe problémy, pošlou nakonec mladíka k němu jako pomocníka. (TV Nova)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devätnásta epizóda zo deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "M.A.S.H.“ sa volá "The Foresight Saga" (Predpovedaná sága). Pak Sung je mladý juhokórejský muž, ktorý sa pripletie do vojenskej mobilnej nemocnice M.A.S.H. 4077. Je to skúsený farmár a tak začne poľnú kuchyňu zásobovať čerstvou zeleninou. Jeho prítomnosť v tábore je však nelegálna. Doktor kapitán Benjamin Howkeye Pierce a desiatnik Walter Radar O'Reilly mu zariadia politický azyl v USA. *** ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli je to kvůli dírce do sprch sester, jsem nevinný. Myslím že právě jsme prožili dojemný okamžik, vražda by ho zajisté pokazila... Všimli jste si jak může být oběd dobrý, když se používá skutečně jídlo... Jaký je čas v Iowě? 1882...🤣🤣🤣 Rummel Mor (Park Sung) se stal právníkem, svou praxi má v Hollywoodu v Kalifornii. ()

Reklama

Reklama