Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zraněný severokorejský voják Kim se nechce nechat ošetřit od Američanů. Po ošetření má být dopraven do jihokorejského zajetí. V eskortě, která na něj čeká, je jeho bratr. Mají zakázaný kontakt, ale Hawkeye a Margareta jim dokáží poradit... (TV Nova)

Recenze (6)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charles novinový magnát... Když přestanou chodit noviny do tábora, říká Potter (Harry Morgan), že pro něj je to o to horší, protože to bylo těsně před tím než se chystal vyznal lásku Li'l Abner dívce Daisy Mae. Nejedná se o žádné celebrity jak by se zdálo, ale o postavy z komiksu "Li'l Abner" který vycházel od roku 1943, a byl otiskován v novinách. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charles má noviny, protože myslí logicky a dopředu. Ostatní ne, ale chtějí jeho noviny. A tak je Charles nepřítel č. 1, protože si chce svoje noviny přečíst. :) Pokračování bitvy o noviny a úroveň je vtipná. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých oblíbených dílů. Ani ne tak kvůli dějové lince o dvou korejských bratrech, ale hlavně kvůli Charlesovi a jeho novinám. V táboře je výpadek dodávky novin, ale Charles má své vlastní distribuční kanály a tedy i noviny na čtení. Chce si je uchovat pro sebe, jako jednu z mála vymožeností civilizace, ale to je v táboře plném lidí samozřejmě dost obtížné... ()

Reklama

Reklama