Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodník Nick Gillis se dozvěděl od svého kamaráda, že jeho manželka právě porodila, ačkoli on už je rok v Koreji. Rozhodne se dezertovat a jet domů. Do tábora přijíždí vojenská policie. Zasáhne však otec Mulcahy... (TV Nova)

Recenze (9)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda pro otce Mulcahyho, který si poradí, i když mu jde o krk a skoro to vypadá, že ani nemá strach. Jinak David Graf tu sice nehraje pistolníka se zbraní, ale jako stereotypní zelený mozek se od Tackelberryho zase tak moc neliší. Ta druhá linie byla spíš doplněk děje, moc jsem ji nevnímal a i když mi na ní nic zásadně nevadilo, tak to ani nebyla nějaká hitparáda. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu myšlenkově velice silný díl. Otec Mulcahy patří od začátku seriálu k mým nejoblíbenějším postavám a tady dostal zase jednou trochu větší prostor. A je zde krásně vylíčeno, jak moc je lidské stádo snadno manipulovatelné a jak snadno obětuje životy jiných za i jen maličký prospěch pro sebe. Jak moc aktuální v dnešní době v této zemi. ()

Frank.Magnus 

všechny recenze uživatele

"Jak se opovažujete! Požádáte o azyl v domě Páně když se Vám to hodí, a když se Vám to nehodí, ho zněsvětíte tím, že namíříte smrtící zbraň na člověka" Jedna z mých oblíbených epizod. A to nejsem věřící. ()

Reklama

Reklama