Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Důstojník pro styk s veřejností má přesvědčit severokorejského pilota, který omylem přistál na nepřátelském území, aby předstíral dezerci. Nabídne mu spoustu peněz, když bude tvrdit, že se svým MIGem letěl úmyslně do Jižní Koreje. Voják ale odmítne a jde radši do zajateckého tábora. (TV Nova)

Recenze (4)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě slabší epizoda. Charlesovo tokání tentokrát nic moc a snaha o přesvědčení korejského pilota vstoupit do amerických propagandistických služeb taky nějak zvlášť neohromila. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fchancouský románek... Já odmítám lhát! To jste propagační důstojník? Především jsem voják a bez rozkazu lhát nebudu. Když přivezou do MASHe zraněné francouzské vojáky mají na rukávu označení 2. pěší divize Armády Spojených států amerických, což vypadá jako chyba ale není. Francouzi bojovali skutečně jako součást americké armády, nikoliv francouzské. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To tokání bylo fajn, do chvíle než tam Charlesovi vymysleli ty stupidní předsudky, pak už to působilo hrozně strojeně. Druhý příběh taky nic moc, ale tam se aspoň povedl konec. ()

Reklama

Reklama