Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do MASHe stále přijíždějí návštěvy ze spojeneckých armád. Během jedné takové návštěvy se Charles seznámí s Angličanem Randolphem. Charles je prostě okouzlen - Randolph má skvělé vychování, rozumí vážné hudbě a téměř ve všem jej předčí. Jeho okouzlení však pomine, když se ukáže, že Angličan je jen syn komorníka. (TV Nova)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě umřel Stalin, potřebuji náhradu, tak jsem se přihlásil... Om mani padme hum...😀😀😀 Jen akceptováním druhých tak jak jsou dosáhneme duševní rovnováhy...😀😀😀 V tomto díle se potkala Loretta Swit s hercem  Dennisem Holahanem v roli Per Johannsena, a ještě v tom samém roce byla svatba. ()

Belsazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni jsme se stali odborníky na nepřiznávání věcí. Nejen otec Mulcahy, ale i Hunnicat. Prožili něco, co se nedá popsat a co bychom nechtěli prožít. Vynikající díl. Kdyby kvůli ničemu jinému, tak kvůli Winchesterovi, který dostal pěkně přes ústa. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další naprosto dokonalý díl. Poslední série ukazuje, jak MASH za ta léta vyzrál, jeho humor je mnohem inteligentnější a i závažná témata dokáže ukázat s citem a noblesou, bez nabubřelého moralizování úvodních sérií. Ne že ty by nebyly dokonalé, jen ty další jsou stále lepší a lepší. Prostě MASH je MASH. Je to, alespoň pro mne, opravdu jeden z nejlepších seriálů všech dob. ()

Reklama

Reklama