Reklama

Reklama

Na pokraji zkázy

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Se Stephenem Kevinem Bannonem, považovaným za jednoho z hlavních strůjců vítězné kampaně Donalda Trumpa, natáčela režisérka od podzimu 2017 do amerických kongresových voleb v roce následujícím. Někdejšího prezidentova poradce pozorujeme zejména během pracovních setkání s novináři a americkými i evropskými politiky a podnikateli, jež mu slouží k šíření ultrapravicových názorů a upevňování mocenské pozice republikánů. Přestože se kontroverzní stratég zjevně snaží využít přítomné kamery k propagaci své osoby, občasná vypadnutí z role poodhalují, že jeho úspěch stojí především na předsudcích, pokrytectví a lžích, které napomáhají šíření zloby a nenávisti. (MFDF Ji.hlava)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Slasher 

všechny recenze uživatele

"Ďábelský" Steve Bannon na cestě, v sérii meetingů, hotelových pokojů a veřejných vystoupení. Klaymanová čistě následuje s kamerou a přináší skvělý pohled do zákulisí snahy sjednotit populistické hnutí napříč US-Evropou, tedy co sám bývalý vrchní Trumpův stratég nazývá globální nacionalistickou revolucí. Krom dobře zvolené formy stojí THE BRINK právě na jeho charisma a jako náhled by měl být devizou pro diváka na jakékoli straně názorového spektra a se zájem o současné světadění. Spojte si třeba s GET ME ROGER STONE. ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Hodina a pul ve spolecnosti Bannona a jeho posluhovacu je skutecne krajne neprijemny zazitek. Jak zde sam Bannon rika, media stvorila a stale zivi tohle nacionalisticke hnuti. V dusledku je toto pak mozna ponekud nezodpovedny dokument, ktery zanechava hodne horkou pachut a dava jeste vic prostoru temto nenavistnym fanatikum. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Minimalistické divák si musí hodně dodat skrze kontext a informace externí dokumentu - což je trochu špatně, ale mně to vlastně dost sedlo a tohle tiše bublající zlo, kde jen občas praskne nějaká bublina, jsem dost ocenil. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama