Kamera:
Wayne KennanHudba:
Jonathan WolffHrají:
Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander, Wayne Knight, Steve Hytner, Patrick Warburton, Gordon Jump (více)VOD (1)
Epizody(22)
Holení jako po másle (S09E01)
Hlas (S09E02)
Knihkupectví (S09E17)
Žabák (S09E18)
Služebná (S09E19)
Oslava Portorika (S09E20)
Nejlepší momenty, 1. a 2. část (S09E21)
Finále, 1. a 2. část (S09E22)
V poslední řadě slaví parta Festivus, vyráží na výlet do Indie, dlouze probírá starou televizní talk show a skončí za katrem kvůli fingovanému zločinu. (Netflix)
Niektoré diely výborné. Iné zase pritiahnuté za vlasy. Ako keby tu miera absurdity dosiahla nový stupeň a narúšala tak zaužívané vtipy a prostredie v ktorom sa postavy nachádzajú. Na to, že sa jednalo o poslednú sériu je vidieť v niektorých dieloch absolútnu neschopnosť prísť s nejakým kvalitným nápadom. Finále je potom mdlé a nezaujímavé - až na Teri Hatcher. Čakal som od toho trochu viac. Neupieram tomu fenomenálnosť a kvality. Larry David niekedy trafí klinec po hlavičke tak ako nikto. Ale v konečnom dôsledku chápem, prečo to tak zapadlo. Každopádne som spokojný, že som to videl. 9. séria - 75%. ()
- Keď sa na začiatku Elaine (Julia Louis-Dreyfus) pozrie na budík, tak je 3:30. Ale keď potom zabúcha na stenu a prikryje si hlavu vankúšom, je len 3:29. (mcvpn)