Reklama

Reklama

Show Jerryho Seinfelda - Série 7

(série)
USA, (1995–1996), 9 h 8 min (Minutáž: 23–44 min)

Režie:

Andy Ackerman

Kamera:

Wayne Kennan

Hrají:

Nicholas Mele, Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander, Clive Rosengren, Marisa Tomei, Wayne Knight, Estelle Harris, Jerry Stiller, Heidi Swedberg, Athena Massey (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

V sedmé řadě se George zasnoubí se Susan, Jerry se popere o kus chleba, Elaine vyšiluje kvůli antikoncepci a celou partu rozhodí „polívkový nácek“. (Netflix)

Recenze (2)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně sem si chtěl nechat hodnoceni Seinfelda až ho konečně zkouknu komplet, nicméně díky závěru řady musím udělat výjimku. To jak evidentně bezradní scénaristé vyřešili svatbu George a Susan je totiž ten nejlínější a nejblbější způsob jaký sem viděl v libovolném seriálu ever. Navíc tomu nasadí korunu tím jak na to celá parta a hlavně sám George zareagují. George byl vždycky kretén a vlastně nikdy sem jeho postavu neměl rád, ovšem tady ho tvůrci povýšili na überkreténa a spláchli tím jinak celkem slušnou sérii do záchodu…bez poslední epizody 70%, s ní 40% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nové dobrodružstvá, skvelé nové postavy a hlavne línia s Georgom a jeho svadbou. Tvorcovia a postavy sú stále lepšie a lepšie či už na poli vtipu, alebo vývoji charakterov. Pritom si ale udržiavajú svoje chyby a rovnako ako v predchádzajúcich sériach ich využívajú vo svoj prospech. Hoci sa opakujú. Niekedy príde diel, kedy je finálne rozuzlenie pritiahnuté za vlasy, ale mimo to sa jedná o celkom vyváženú zmes príbehov. Bavil som sa. 7.séria - 90% ()

Reklama

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Keď Jerry na lavičke pri vode rozjíma a rozhliada sa okolo seba, vidíme presne tie isté zamilované páry, ktoré videl George, keď na rovnakom mieste rozjímal v prvej epizóde tejto sezóny (Zásnuby). (mijec)

Reklama

Reklama