Reklama

Reklama

Jako zvířata

  • USA Corporate Animals
Trailer 1

VOD (1)

Sobecká a megalomanská Lucy (Demi Mooreová) je ředitelkou společnosti Incredible Edibles, předního výrobce jedlých příborů ve Spojených státech. Ve své nekonečné moudrosti zorganizuje pro všechny zaměstnance - včetně shovívavých asistentů Freddieho (Karan Soni) a Jess (Jessica Williamsová) - firemní výlet do jeskyní v Novém Mexiku. Když dojde ke katastrofě, ani jejich neschopný průvodce Brandon (Ed Helms) jim nedokáže pomoci. Členové této nesourodé a rozmrzelé skupiny musí spojit své síly, aby z podzemní jeskyně, kde zůstali následkem zemětřesení uvězněni, vyvázli živí. Ve víru sexuálního napětí, překvapivých obchodních odhalení a občasného kanibalismu se Freddiemu a Jess konečně podaří vymanit z Lucyina stínu. Při sledování této třeskutě vtipné a místy šokující hororové komedie budete smíchy lapat po dechu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (29)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie - možná bylo jedno cuknutí koutkem, Horror - ano, byl to doslova horror vydržet to až do konce! A Demi Moore je už stará vražda!....💩💩💩💩💩 ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jako korporátní komedie to funguje tak deset minut, než se všichni přesunou do jeskyně ve studiu a začne velmi neúspěšný pokus o parodování hororu. Fascinuje mě, kdo všechno byl ochotný se zúčastnit něčeho tak ubohého. Autor scénáře by měl okamžitě vyhledat odbornou pomoc. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Za zmínku tu stojí stále krásná Demi Moore, pár vtipných momentů a típek s dírou v noze. Jinak je to celkem dost ukecaný, se strašně nezajímavým castingem. Narazit na to v noci v televizi, tak bych z toho měl možná o něco lepší pocit, než mám teď, kdy to přesouvám do koše. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Návrat Demi Moorové hrající sebestřednou ředitelku po delší odmlce trávící čas s korporátními zvířátky. Ten černý humor nebyl nejhorší. Postavy jsou takové sociální stereotypy. Sociální satira mohla být silnější. Připomínalo mi to spíš divadelní představení. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Takže sme sa dozvedeli, že keď si Demi Moore zapletie vlasy do vrkoča, automaticky má indiánsky pôvod, čo je dnes ale mimoriadne výhodné - oplatí sa byť menšinou. Ale z diaľky a v prilbe jej to stále pristane aj napriek blížiacej sa šesťdesiatke. Inak tu máme príležitosť pokochať sa katastrofálnymi hereckými výkonmi a scenárom úrovne dedinského pisálka :"Nikdy si mně nelízal, když jsem ti líbala zadek." To má byť akože čo? Všetko sa tu točí pomaly okolo sexuálneho života pani riaditeľky, aby sa plynulo prešlo k pojednávaniu o kanibalizme. Nechutnosť. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Corporate Animals je hodně přiblblá konina, která jede čistě na konverzaci mezi lidma uvězněnýma v jeskyni a témata jsou tak absurdní a stupidní, až to občas dokáže diváka rozesmát. Občas hláška, situační humor, ale nějaké záchvaty smíchu nebo vyloženě zapamatovatelné scény se nedočkáme, což je škoda. Film ani sám sebe nebere vážně, a tak není divu, že ho neberou vážně ani diváci, a proto nechápu 5minutovou roli Eda Helmse v takovém béčku. Ve výsledku za to čas strávený u filmu nejspíš nestojí a jak film postupně pokračuje, tak začíná více nudit. Škoda, alespoň na dvojhvězdu by se to mohlo vyšplhat... ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Kto dal filmu nálepku horor by si zaslúžil zožrať zaživa. Scénky ako samohonná lampa, Britney Spears spievajúca Toxic v gangrénovej nohe, zaverečná "som Brandonova snúbenica" (potom čo ho zjedli) si ešte nejaký ten týždeň zapamätám. Škoda, mohlo ich byť viac. Kto znenávidel Demi Moore v Disclosure, tento film si zamiluje, hrá tu ešte väčšiu bitch. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Nebylo to ani vtipné a ani děsivé. Jako zvířata je taková blbost, která se dá snesitelně zkouknout aniž by byl divák naštvaný, že s ní ztrácel čas. Pozitivní je na tom i to, že Demi Moore je očividně stále kočka, ale trochu mě děsí, že jde i do takových bejkáren - zlatej Striptýz. ()

lardko odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl doslova průser. Nevim co bylo horší , sledovat toho idiotského netalentovaného blbečka Caluma Worthyho nebo ten mizerný děj co se táhl a táhl. Film sem si pustil jen skrz demi moore ale ta ve filmu na mě nezapusobila ani jednou. Dost velké zklamání. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Neni to horor, ale švihlá komedie o jednom nevyvedeném teambuildingu party zaměstnanců pochybné firmy na jedlé příbory sociopatické Demi Moore aneb nízkonákladové sólo pár lidí v imitaci jeskyně :) Jako postradatelná jednohubka na mírné pobavení to není tak špatné jak by se mohlo zdát, ale víc nečekejte, kdo má rád černý, praštěný humor, bláznivé dišputace a trochu ryzího kanibalství, nebude se nudit. ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Totálny prešľap, nefunkčný skript, slabé herecké výkony a trápenie. Slabota zo všetkých strán, v tomto filme nič nefunguje. „Komédia/Horor“ – wtf??? Pravdepodobne jeden z najhorších (keď nie najhorší) hereckých výkonov D. Moore ever. Osobné hodnotenie: 35% (odpad!) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak co dodat k tejto hororovej komedii,ono ak ju clovek berie s rezervou,tak sa to da,no ako nahle to vidi inak,je to tym padom jasny odpad,ale obcas tam boli chvile,kedy som sa aj pousmial a Demi Moore hrala vyborne mrchu,pasovalo to k nej...:-) ()

Reklama

Reklama