Reklama

Reklama

Lost in Space

(seriál)
USA, (1965–1968), 71 h 3 min (Minutáž: 51–53 min)

Tvůrci:

Irwin Allen

Hrají:

Guy Williams, June Lockhart, Mark Goddard, Marta Kristen, Bill Mumy, Angela Cartwright, Jonathan Harris, Joe E. Tata, Michael Rennie, Charles Dierkop (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(83)

Obsahy(1)

Lost in Space je americký sci-fi televizní seriál vytvořený a produkovaný Irwinem Allenem, který se vysílal v letech 1965 až 1968 na CBS.  Seriál byl inspirován románem „The Swiss Family Robinson“ z roku 1812. Seriál sleduje dobrodružství Robinsonů, průkopnické rodiny vesmírných kolonistů, kteří bojují o přežití v hlubinách vesmíru. Seriál se začal vysílat jako černobílý a přešel na barevnou verzi. (sator)

(více)

Recenze (3)

sator

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lost in Space je americký sci-fi televizní seriál vytvořený a produkovaný Irwinem Allenem, který se vysílal v letech 1965 až 1968 na CBS.  Série byla inspirována románem The Swiss Family Robinson z roku 1812. Série sleduje dobrodružství Robinsonů, průkopnické rodiny vesmírných kolonistů, kteří bojují o přežití v hlubinách vesmíru. Seriál se začal vysílat jako černobílý a přešel na barevnou verzi. ()

PeterFLJilek 

všechny recenze uživatele

Vedeckofantastická imaginácia šesťdesiatych rokov na popukanie, herecké výkony - až na Billyho Mumyho - psychologicky nevierohodné a teatrálne smiešne, v každom scenári sa dá napočítať toľko chýb a nelogickostí... jednoducho chcem povedať, že seriál je tak hrozne natočený, až je vynikajúci. :-) ()

Reklama

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Helma ze seriálu podepsaná hlavními postavami se prodala v Rickově zastavárně v pořadu Hvězdy zastavárny (od r. 2009) za 1 000 amerických dolarů. (sator)
  • Dvě natočené epizody seriálu nebyly nikdy odvysílány. (R´Hell)
  • Pilotní díl nebyl nikdy vysílán během počátečního vysílání nebo v syndikaci. Dokud nebyl objeven v polovině 90. let, byl považován za ztracený. Sci-fi Channel měl speciál s názvem Pilot Playhouse, kde vysílal první epizody různých sci-fi televizních pořadů. Právě během výzkumu tohoto speciálu byl původní pilot lokalizován a vůbec poprvé vysílán. (sator)

Reklama

Reklama