Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (286)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další kdysi milovaná věc,která mě sice po letech nevytáčí jako Krok za Krokem,ovšem co se týče zábavy je v hutném průměru.Co řada to vetšina absolutně nevtipných dílů,u kterých sem nedokázal vykouzlit ani úsměv,natož smích a zbytek sem se celkem řechtal.Další hvězda mého dětství která bohužel časem přestala zářit,ale jen problikává :-( ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Toto je klasika a musím povedať, že niektoré problémy muž vs. žena som zažil tiež - nuž, asi vedeli o čom hovoria :) Od polovice (5. séria) sa zmenil dabing väčšiny postáv a najtvrdšiu ranu dostal Al! Vďaka tomu je druhá polovica o pár tried nižšie. Zmeniť dabing zabehnutému seriálu je to najväčšie zlo. A ešte takto! ()

Reklama

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Kdyby tento seriál skončil po druhé sérii dostal by ode mě 4 hvězdy, ale jelikož neskončil a dále vaří jen a jen z vody, musím ho poslat do obyčejného průměru. Jak jsem již psal první dvě sezóny byly opravdu povedené , vtipné a zábavné, leč tvůrci se nepoučili z chyb podobných seriálů a uměle tuto sérii natáhli až na nekoukatelnou frašku plnou táááhlých nudných dialogů. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ano, tohle jsem kdysi také párkrát viděl a velmi si z toho nepamatuj = nestálo to za moc. Herecké obsazení a humor - u sitkomu dvě základní věci, které tady bohužel nefungovaly. Přesto, nejde o úplné dno, v televizi šly ještě mnohem horší věci, které mě lezly na nervy. Tohle mě jen nebavilo a vysloužilo si to tak lehký podprůměr. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ve vztahu k Alovi "Flanelovému Ďáblu" Borlandovi stěrkotvorný antikutil Tim Taylor, jehož doma stírá jeho zlatá manželka (nebo spíš světice, když se vezme v úvahu její trpělivost...pamatujete třeba jak Tim ztratil snubní prsten?:)) Jill a jehož hlubokými moudry podporuje anonymní soused Wilson, je klasik televizní zábavy. A ve dvojkombinaci s Dinosaury to byly úžasné podvečery kdysi dávno v začátcích jedné nejmenované komerční televize. PS: Mahdale, ty žes někdy dělal dabingového režiséra???!!! ()

Galerie (259)

Zajímavosti (32)

  • "Tool Time" je natáčen s opravdovým publikem. (Kulmon)
  • Tim má pět bratrů (Rick, Steve, John, Marty a Geoff) a Jill čtyři sestry (Carrie, Robin, Tracy a Linda). (Kulmon)
  • Seriál stojí na základech standu-pů Tima Allena z přelomu 80. a 90. let 20. století (Dirtiest Dozen, All Man are Pigs a Rewires America), jejichž společným tématem byli chlapi (kteří jsou ženami často viděni jen jako nechutná individua) a chlapské věci – chlapské projevy všeho druhu, nářadí, vylepšování věcí, síla a výkon (hlavně větší výkon) a logicky střet chlapského světa s tím ženským. V seriálu se všechna tato témata objevují také, jen v učesanější formě. (Luxocculta)

Reklama

Reklama