Reklama

Reklama

Stáří není pro sraby

  • Česko Plavčík (pracovní název) (více)
Česko, 2022, 85 min

Obsahy(1)

Máte sny? Nějaká nesplněná přání? Parta důchodců si je vyrazila na výlet splnit a vzpomíná na svá mladá léta brigádničení v obecních lázních. Kňoura (Jiří Krampol), Josefa (Rudolf Hrušínský ml.), Janatu (Luděk Sobota), Kačera (Jan Přeučil) a vnuka Tomáše (Robert Cejnar) čeká výlet, na který nezapomenou. Let vrtulníkem, spaní pod širákem, večeře v nóbl restauraci, závod s pilotem Formule 1, ale i zábava na kolotoči... Co byste si ještě v životě chtěli splnit? (TV Prima)

(více)

Recenze (99)

tuctovychlap 

všechny recenze uživatele

nie, nebol to film za *****..ale to hodnotenie hejterov človeka nadvihne..tak reku, přiložíme polínko..:) Magnuseka nemusím, jeho výkon u Shokyho a Morthyho som takmer nepostrehol, nieto ho nominoval na čechiše gróse kace..nehodnotím však Magnuseka, ale film..a ten plynul - bez nudy, znechutenia, nevrlosti, žinantnosti..proste klasicky český neakčný ľudový pohoďák, ktorý neurazil..pripomenul mi Babí léto, ktoré kultúrna obec čsfd vyzdvihla nad osemdesiatky..výšiny Létu neupieram, ale príbehy starcov neboli príliš mimo príbehu Vlastíka a Standu..obyčajnosť ľudí, ktorí žijú medzi nami a blížia sa k "letu cez komín"..ja osobne som som spokojný a predstavitelia hlavných úloh asi tiež..:) ()

Diego75 

všechny recenze uživatele

Chudák Fittipaldi nemá ponětí k jak špatnému filmu se upsal...Tomáš Magnusek zase nemá ponětí jak se píše dobrá komedie. Sobota, Krampol, Hrušínský a Přeučil sice předvádějí i v pokročilém věku dobré výkony, ale bohužel tady chybí scény, při kterých se divák směje. To už je samo o sobě u komedie problém. Nicméně další špatný český film už nikoho nepřekvapuje a mě taky ne. Alespoň to vypadalo, že při natáčení mohla být legrace a jednu hvězdičku si to přece jen zaslouží. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Ten člověk má i svoje lepší chvíle (a tím nemyslím jenom jeho zmenšení objemu), ale pak to celé vždy zabije typickým Magnuskem. Ono když po vzoru pejska a kočičky naházíte do hrnce Jedlíky (r.2013), Školní výlet (r.2012) a nebo třeba Pamětnici (r.2009), tak výsledkem těžko bude pěti hvězdičkové menu. Tohle zase celé špatně. Filmařská úroveň týdenní kurz v časopise Květy. Tuctový příběh, špatně natočený a zahraný (zklamal mne především Luděk Sobota se svým klasickým „blbečkem“)…..ostatní profese jsou jenom odrazem v zrcadle svého režiséra. Pane Magnusku, vy jste určitě milí a lidský člověk a já vám svým způsobem i fandím…..tohle mi ale už prosím nedělejte……vždyť Jiří Krambol si už své Waterloo po česku zažil!!!!!! ()

Nečák 

všechny recenze uživatele

Sorry, hodím do toho místním pozérům trochu vidle. Díky místním pseudorecenzím jsem nečekal moc a dostal hodně. Ostatně jako dost často. Na druhou stranu chápu, že honit si sám ve čtyřiceti péro pořád ve svým dětským pokojíčku je nuda, takže čumění na filmy a psaní o nich moudra je solidní zpestření. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pozitivni je, ze se zde objevili slavni herci Krampol, Hrusinsky, Sobota, Frej, Preucil. Ale casto propaguji sponzorske vyrobky ("Jsme pojisteni na celou dobu cesty"). Dej je ridky, k nemu lazenske historky, sentimentalni klavir. Tema posledni panske jizdy se objevilo v mnoha filmech. Napriklad Nez si pro nad prijde, Supernova, Frajeri ve Vegas. Zde jsou protagoniste nenarocni. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (10)

  • Malou roli ve filmu má dvojnásobný mistr světa Formule 1 Emerson Fittipaldi. Svou roli hrál pouhý den. (Zix.)

Reklama

Reklama