Reklama

Reklama

MovieZone Live Speciál

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Vašek Rybář a Matěj Svoboda z filmového magazínu MovieZone.cz se ohlíží za filmovými klasikami. Pojmy i dojmy z nekonečného nakoukávání i nahlížení pod pokličku. (ČSFD)

Recenze (37)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jakožto člověk, který si po zhlédnutí filmu pravidelně pročítá nejrůznější zajímavosti ze zákulisí, o ten moment překvapení přicházím, ovšem pořád se to skvěle poslouchá a doufám, že moviezoňákům ten zápal ještě nějakou dobu vydrží. Je z čeho brát. A doufám, že se zas někdy zastaví Cival. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kluci jsou dobří, sleduju docela poctivě a ani mě už nevadí že občas se věnují filmu, o kterém mě teda ty zajímavosti zase až tolik nezajímají. Když vezmu že si pod drobnohled už stihli vzít: Policejní akademii, Sám doma, Predátora, Smrtonosnou past, Robocopa, Tango a Cash, Cliffhanger, Pravdivé lži, Halloween, Návrat do budoucnosti a mnoho dalších, prostě mě nezbývá než se těšit na další díly a jsem zvědavej čím mě příště překvapí. 100% ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Dávám sice 5* jako u MZ Live, ale i tady mi neskutečně vadí přítomnost KarlaR... Ať už tam konečně přestane chodit a bude to naprosto dokonalý! ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Vedlejší projekt některých členů stránky MovieZone. Imf a Hlad to docela zvládají sami a vyjadřují se věcně k různým klasikám. Dozvíme se spoustu zajímavých věcí kolem natáčení atd. Viděn zatím pouze díl o Šíleném Maxovi. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nejen, že dostanete informace o novinkách i klasikách filmového plátna, navíc se u toho skvěle pobavíte, protože kluci jsou nehorázný hovada. A to je sakra plus. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Další výborný projekt mého nejoblíbenějšího filmového magazínu MovieZone.cz s mými nejoblíbenějšími redaktory. PS: Přijde KarelR? ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne najlepšie podoba MovieZone. Ak ste na tom ako ja, že než dáte hodnotenie a napíšete komentár, tak rozkliknete zajímavosti, tak presne pre Vás je Speciál určený. Zoberú kultový, klasický film či filmovú sériu a narvú do Vás všemožné pikošky, kontexty doby...Tu najviac cítiť nadšenie redaktorov z filmového sveta ako takého. Tu najviac oceňujem ich prehľad, znalosti v kombinácii s neškrobeným prejavom. Imf a Hlad sú najlepšie zloženie, vystačia si sami úplne bez problémov. Aspoň im to nek*rví Cival svojimi emocionálnymi výlevmi, odbočkami a Rimsy neotravuje nejakým intelektuálnym rozborom charakteru vedľajšej postavy, ktorú hrdina zabil v prvej minúte filmu. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Web MZ sleduji už hodně dlouho. Na rozdíl od jiných webů jsou články čtivé. A díky tomu jsem narazil na MZ LS. Jsem rád, že někdo dokáže tak zapáleně mluvit o filmech, které mě kdysi formovali. Přeji borcům aby jim zápal vydržel co nejdéle a šťastnou ruku při dalších výběrech . 90 procent. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tady není o čem! Pokud se člověk narodil v letech, který borci řeší a pokud miloval filmy, o kterých borci mluví, je na správné adrese! Adrese s názvem nostalgie! Jde o návrat za láskou našeho dětství, za žánrem dané doby a za legendama akčního filmu! Mám to štěstí, že jsem silnej ročník 87 a že sleduju tyhle borce! Živit vzpomínky je nádhernej koníček! Díky hoši! 90% ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Dvojice s nejlepší chemií Hlad a Imf nám připomínají klasiky jejich i našeho mládí, přihodí historky z natáčení, zajímavosti, nějaký čísla a člověk je hned o něco chytřejší s nostalgickou náladu. 5* a.k.a 100% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jestli mě něco momentálně baví poslouchat ještě o ždibec víc než samotný MovieZone!, je to definitivně jeho speciál, kde si kluci teprve berou na paškál zajímavá témata. Jako podcast ke školním povinnostem či do práce naprosto ideální. ()

Reklama

Reklama