Reklama

Reklama

Akta X - Návrat

(série)
Trailer 1
Drama / Horor / Thriller / Mysteriózní / Sci-Fi / Komedie
USA, 2016, 4 h 18 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Chris Carter

Kamera:

Joel Ransom

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi, William B. Davis, Lauren Ambrose, Robbie Amell, Joel McHale, Annet Mahendru, Annabeth Gish (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Téměř 14 let po odvysílání původního seriálu se otevírá další strhující kapitola Akt X v šesti epizodách, za kterými tradičně stojí tvůrce a producent Chris Carter. V hlavních rolích slavných agentů FBI, Foxe Muldera a Dany Scullyové, se opět představují David Duchovny a Gillian Anderson. V roli Waltera Skinnera, náměstka ředitele FBI a nadřízeného obou agentů, který zručně balancuje na hraně mezi loajalitou k oběma detektivům a odpovědností vůči nadřízeným, se jako obvykle objevuje Mitch Pileggi. Užijte si návrat jednoho z nejdéle vysílaných sci-fi seriálů v televizní historii, popkulturního fenoménu, který se může pyšnit cenou Emmy i Zlatým glóbem. (Magic Box)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
mrx.friend

mrx.friend (hodnocení, recenze)

Bbulli042

Nechci. V předchozím příspěvku jsem se mimo řádky snažil dát najevo, že bych byl rád, kdyby Einsteinovou a Millera virus skolil :D

Bbulli042

Bbulli042 (hodnocení, recenze)

mrx.friend

Pokračovanie so samotnou Dr. Einsteinovou snáď nechceš. To môžu rovno vyviezť na skládku s ostatným zmiešaným odpadom. A Trashman sa o všetko postará. 

na příspěvěk reagoval mrx.friend

Bbulli042

Bbulli042 (hodnocení, recenze)

Dpč. Dúfam, že novú sériu neuzavrú. Twin Peaks sa vydaril, toto tiež. Škoda, že Netflix uzatvára Sense8. Dúfam v dôstojný odchod. A Stranger Things a Castlevania spolu s Dirk Gently..m rozbehnú novodobé vánie moderných seriálových WTF sérií a že budú stáť za viac, ako na začiatku zaujímaví a neskôr zbytočne naťahovaní Heroes. Taká Penny Dreadful je krásnym príkladom moderne pojatých sérií bez znásilňovania. 

mrx.friend

mrx.friend (hodnocení, recenze)

KnightErik

Bohužel, neni divu, když jedenáctka s největší pravděpodobností začne tam, kde desítka končí a jejich postavy ještě žijou. Byl bych samozřejmě radši, kdybychom se s nima co nejdřív rozloučili, ale mam takovej neblahej pocit, že Carter nebo FOX si je ještě budou chtít ponechat :/

na příspěvěk reagoval Bbulli042

Uživatel Kaufman smazal svůj příspěvek.

otaznick

otaznick (hodnocení, recenze)

Doufám, že natočí ještě deset sérií, aby konečně došlo na Akta XXX. :D

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Pokud je bílej, tak prakticky bez šance, v Americe vítají s otevřenou náručí jen černý a barevný :( , stejně jako teď tady v Evropě. Není o co stát, hlavně v tom USA ...

na příspěvěk reagoval Kaufman

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Mě to třeba vůbec nevadí, původní dabing je vynikající a seriál mě s ním moc bavil i díky tomu sem sjel všechny série najednou docela ve vysoký rychlosti :D

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

parada, tak si to aspon dame este jednou v nasem "originale" :-) pac ruku na srdce, kazdej z nas na to koukal napred s dabingem...

na příspěvěk reagoval Bluntman

Lucasion

Lucasion (hodnocení, recenze)

Umí někdo prosím vás přečasovat titulky?

Ke čtvrtému dílu nemohu na celém internetu sehnat titule...

na příspěvěk reagoval Martin12500

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Ono často těch 10-13 dílů dostačuje. Aspoň se tam nedává tolik vaty a některým seriálům by prospělo, kdyby místo 23 dílů měly jenom 10.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

whatever... fargo, house of cards, homeland, az se vrati prison break tak taky bude mit malo dilu... takze proste necekam, ze by akta x se vratily k 20-dilnejm radam... max tak tech 12...

Uživatel NightPorter smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

tak to byl pěkný shit ty vole jen se modlím at ten vocass Carter už lepší nic nepíše a hlavně už ne nové díly Akta x , sračka trapná a ty trapné masky nebo kostýmy tfůjt tajbl ,první díl byl super pak to šlo do sraček tfůj doufám že už nikdy víc !

na příspěvěk reagoval Terepin

dosty43

dosty43 (hodnocení, recenze)

ČESKÉ VYSÍLÁNÍ: TV Prima odvysílá nové epizody o víkendu 8., 9. a 10. dubna 2016, vždy od 20:15 hodin

Zdroj: kultx.cz

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Sice pravda, že ty předchozí série zabili, ale mě se to líbilo a poslední díl byl hodně dobrej.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

J.O´Neill

J.O´Neill (hodnocení, recenze)

Niekto proste potreboval zase všetky súčasné konšpirácie niekde "zosmiešniť" aby sa mohli brať ako z aktov x...tak zobrali to čo sa im hodilo z 9 serii aktov x, tak, že d**ebali celý seriál a natočili túto hovadinu.

mrx.friend

mrx.friend (hodnocení, recenze)

Baron Noktur

Reaguješ na mě trošku nešťastně, ne? Já jsem jenom informačně odpovídal na otázku, jinak jsem se tady do teď k epizodě samotný nebo případnýmu pokračování nijak nevyjadřoval ;-)

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

a komu to cpes? spousta lidi rado mrkne na dalsi dily, uz jen kvuli tem dvoum postavam. pripominas mi dementy, co pred 4 rokama posilali Jagra do duchodu :-D lol, a ted se jim tlemim virtualne do ksichtu.

Baron Noktur

Baron Noktur (hodnocení, recenze)

mrx.friend

A čo chcete od ďalšej série? Však mytológia Akty X je definitívne ukončená, všetko je vysvetlené. Odteraz žiadne I want to believe nebude, už žiadne naháňanie za mimozemšťanmi, za mužom s cigaretou, žiadne záhady spojené s konšpiráciami nemôžu byť, všetko je odhalené otrasnou pointou. Čo vlastne chceš od Akty X? Aby Mulder začal naháňať mimozemšťanov? Však oni si ho našli, našli si všetkých, sága skončila, hoci hrozne. 9 sérii seriál krásne budoval mytológiu najtajomnejšiu, len aby ju v dvojčasti tak potupne zničil. Akty X už nemajú žiaden zmysel. Ani budúce časti, ani bohužiaľ tie, ktoré tak milujeme.

na příspěvěk reagoval mrx.friend

Baron Noktur

Baron Noktur (hodnocení, recenze)

Bohužiaľ revolúcia sa nekonala, všetci, čo odsudzovali prvý diel a teraz velebia posledný sa môžu hanbiť v kúte. Zápletka My Struggle II je ako vystrihnutá z katastrofického filmu od Asylumu. Carter si zabil seriál a zabil aj mytológiu, zabil všetky časti v predchádzajúcich sériách a zabil aj nádej na ďalšie časti v klasickom duchu. Chris Carter Akty X zrodil a nakoniec ho aj sám zabil. Je mi veľmi smutno.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mrx.friend

mrx.friend (hodnocení, recenze)

jandomi10

Četl jsem aktuální rozhovor s Carterem, který už zhruba druhý den po odvysílání poslední epizody mluvil o tom, že FOX do další série pravděpodobně bude chtít jít. Teď je tedy hlavně otázkou, jak se podaří do případný jedenáctky uvrtat znovu Gillian, která se poslední dobou vyjadřuje spíš o tom, že už s další řadou nechce mít nic společnýho a desátou řadu brala jako závazek, na kterém se trio kdysi domluvilo.

na příspěvěk reagoval Baron Noktur

zvolsi

zvolsi (hodnocení, recenze)

Ufonci zpět a kuřák opět na scéně, takže spokojenost. Čekal sem trochu víc, obzvlášť při současné kvalitě seriálů, ale za krásný čtyři :)

Reklama

Reklama