Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mulder a Scullyová se mají pokusit komunikovat s muslimským teroristou v kómatu. Cílem je získat informace, které by mohly vést k dalším muslimským aktivistům... (TV Prima)

Recenze (33)

Baron Noktur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je to definitívne, Chris Carter sa nám dočista zbláznil. Je mi skutočne smutno do akej plytkej masy priemernosti museli Akty X klesnúť. Vlastne diel "Babylon" ani nie je Akty X, vôbec som nemal pocit, že Akty X pozerám, pretože mi celý čas bežal po rozume iný seriál, menovite NCIS - Námorný vyšetrovací úrad. Do toho seriálu by sa táto hlúpa a nezmyselná blbosť dokonale hodila, nielen svojou stupídnosťou, ale rovnako tak aj svojim humorným pojatím a absolútnou sterilitou mysterióznosti. Aby som bol úprimný, tento diel sa mystérie sa vlastne dotkne, no len zľahka, a aj tak to vyznie neuveriteľne trápne. Takéto lacné pointy, rozuzlenia patria do posledných sérii Monka, a nie do Aktov X. Ortieľ? Profesionálne nakrútená sračka. PS: Záverečné úprimné slová o krutosti Boha ale potešili. Tých pár viet malo v sebe viac hĺbky ako celý diel dokopy. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako...ne. Možná v klasicky dlouhé sérii, ale rozhodně ne v první sérii po čtrnácti letech, která má dílů jenom šest. Chris Carter mě začíná pěkně srát, protože to je možná ještě horší než My Struggle a rozhodně větší zbytečnost než druhý film. Děj o ničem (do mytologie by se to možná zařadit dalo, a to i s hodně, hodně velkou fantazií). Ale takhle? Epizoda, která se bere vážně, takhle opravdu ne. Tohle nucené a otravné téma je v tomhle seriálu opravdu z ytečné. Co je na tom jako Akta X? Nic, tohle je jako z úplně jiného seriálu. Na Duchovnym je sice vidět, že si to fakt užívá (ne jako ty čtyři díly předtím), ale je tam prostě spousta zbytečnosti - furt klanění se Alláhovi, nekončící blábolení o tom, že chtěj (u)věřit (ale to už od začátku revivalu), nové postavy zbytečné (ano, koukám na vás, agenti!), staré postavy taky zbytečné (úplně všechny, včetně agentů), málo společných scén Muldera a Scullyové, až znepokojivě hodně společných scén Einsteinové a Millera, čím dál méně Scullyové, naprosto debilní zhulená scéna a dobrá hudba... ááá, vidíte, našel jsem pozitivum! A pokud Carter posere i konec (jakože asi jo), ukáže se tento návrat (kromě druhého a třetího dílu) opravdu naprosto zbytečným. Jedenáctou sérii jim přeju a i já jí chci hrozně moc vidět, ale pokud bude mít méně jak dvacet dílů, bude to všechno špatně. Tohle ti neodpustím, Cartere! 50%. PS: Ten člověk, který tenhle seriál vytvořil, je opravdu čím dál zvláštnější a celé to své geniální dílo zabíjí. Moffate, vítej zpátky mezi elitou scénáristů, které mám rád!rony ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01E05 - Po dvou relativně obstojných "starých dobrých známých" dílech zase jeden propadák.. Chris Carter populisticky míří na současné dění zamícháním islámských teroristů do děje.. Muldera nechal sjet a nastrčil do seroše dvě nové postavy, kopie těch stávajících.. Občas jsem se nějaké situaci či hlášce (zejména Mulderově) zasmála, ale jinak díl o ničem.. Možná mají producenti seriálu Gillian Anderson a Davida Duchovnyho ostřihnout a nahradit mladším ročníkem.. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V juhovýchodnom Texase dvaja bratia spáchajú teroristický útok. Uhádli ste, nie sú hinduisti. Jeden nich leží v kóme a za Mulderom a Scullyovou prichádzajú agenti Miller a Einsteinová s cieľom zistiť, či by sa od neho nedalo nejakým spôsobom získať informácie o teroristickej bunke, pre ktorú pracovali. A tak vzniknú dvojice Miller-Scullyová a Mulder-Einsteinová, ktoré sa vzájomne dopĺňajú a pokúsia sa k informáciam dostať. Mulderov "výlet" určite nie je tým najlepším, čo Akty X kedy priniesli, ale epizóde ide skôr o hlbšiu podstatu, akou sú predsudky a podstata ľudí. Názov epizódy Babylon má tiež hlbší význam ako iba meno hotela. Ak by to nebola v poslednom čase tak obohratá platňa, možno by epizóda zarezonovala viac, takto to je priemer. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem smutnej. Člověk tolik let doufá v návrat milovaného seriálu (ač v posledních sériích čím dál tím víc guilty pleasure) a když už to přijde a člověk si říká: "Ty vole, těším se na pokračování mytologických dílů, celkem jich je 6, tak minimálně 3 budou mytologický, to je jasný". No a on skončil pátý díl a zatím byl čistě mytologický jenom jeden a to byl ještě k tomu z nejslabších. Co to kur*a, Cartere? Běž se spláchnout do hazjlu, takhle zacházet ze svým dítkem. O takového spratka nikdo nestojí. 53% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Ve 22. minutě dojde k vypnutí ventilátoru (umělé plicní ventilace) sestrou, hodnoty se změní a dojde k zástavě srdce. Během chvilky vstoupí do pokoje dva agenti, sestra ventilátor opět zapne a pacient je během vteřiny opět stabilní, což nedává smysl. (Winster)

Reklama

Reklama