Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Mulder je nezvěstný. A imunitní systém většiny lidí zničil zvláštní virus. Scullyová se snaží najít protilátku a agent Miller pátrá po Mulderovi... (TV Prima)

Recenze (31)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozitivum: Není to nudné. Negativum: Všechno ostatní. Kdyby se děj My Struggle II odehrával na ploše všech šesti dílů minisérie, tak by to možná bylo fajn, ale takhle je to tak uspěchaný chaos, až je to směšné. Zvraty se tahají z rukávu, o světové apocalypse informuje Jeff z Community, Scullyová něco kutí v laborce s nesmypatickou prudou, nikomu ovšem myslím nemůže být jasné co přesně (jasně, protilátku ...). Úkrok od dosavadní mytologie bych odpustil, ale to s Monicou Reyesovou neodpustím. A ten závěr, to není pečlivě vystavěný cliffhanger, to je prostě utnutí v půlce, jak kdyby najednou vypadl proud. Cartere, nasral jsi mě, fakt. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá táto nová séria mala byť možno len jedným celovečerným filmom pozostávajúcim z prvého a posledného dielu série My Struggle I a II. Nápadov bolo ale viac, niektorých dobrých, iných menej a tak vznikla miniséria. Tento záver a zároveň nový začiatok je dostatočne výživný, znepokojivý a priaznivci konšpirácií skutočného sveta môžu byť dostatočne vyľakaní. Sklamal ma len záver s lacnou záchrannou naháňačkou, takže za plný počet to nebude. –––– Ste chorý! – Choré je nemať moc. Nikto nedokáže zachrániť ľudstvo pred sebazničením. ()

Reklama

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Staré dobré Akta-X připomínají už jenom herci. Nové pojetí v dynamickém, až uspěchaném tempu mi moc nevoní. Osobně bych si odpustil díl předchozí a místo toho natáhl děj tohoto a to zpomalil tempo. Abych ale jenom nehanil. Spokojenost především za docela uvěřitelné navázání na předchozí série, oživení kuřáka a drobné cameo agentky Reyesové. Nakonec převažuje mírná spokojenost, jen vyvstává veliká obava, že se s původním seriálem budou společní opravdu jenom herci. Atmosféra původního seriálu je bohužel ta tam. 69% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice dějově zmatený díl, s novými i staronovými postavami, které přicházejí jako Deus ex machina, neuvěřitelným "vědeckým" chováním Scullyové, až nakonec...chybí konec. A na tom nekonci mi chyběl nápis "To be continued...". Doufám, že se tvůrcům povede sehnat peníze a dotočit poslední díl, jehož byla půlka. ()

venison 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01E06 - Závěr seroše mne moc nepotěšil.. Děj sklouzává opět k počátečním dílům série, kdy se o všem moc mluví, ale nijak se nic neděje.. Celý závěr byl prosáklý všemi možnými konspiračními teoriemi.. Navíc Dana postupovala na závěr nelogicky, hystericky, slibovala řešení, i když bylo nereálné splnit.. Opět se tu objevují mladší verze obou protagonistů.. Zklamání :-( ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama