Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka FBI je zatažena do vyšetřování kolegy ohledně nadpřirozena. (Disney+)

Recenze (84)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní díl nejlepšího scifi seriálu všech dob. Mimozemské únosy, implantáty, první setkání legendární dvojice Muldera a Scullyové a první objevení Kuřáka. Atmosféru to má perfektní a pilotní díl splnil svou úlohu dokonale. Můžeme se tedy vydat na dlouhou cestu paranormalnich jevů a konspirací a, že to bude pekelná jízda o tom není třeba diskutovat. ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osudové přidělení agentky Scullyové jako dozoru nad nejvrtavějším agentem FBI navždy změnilo světovou seriálovou tvorbu, podnítilo snahu všech konspiračních teoretiků a milovníkům záhad darovalo bezednou studnici inspirace. A přitom ta úvodní třičtvrtěhodinka proběhne jen tak jakoby se nechumelilo. Ale kulty vždy začínaly nenápadně. Nejzásadnější perličkou je tak to, že archnemesis hlavní dvojice se v seriálu objeví už po třech minutách.. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľký začiatok najlepšieho možného seriálu čo som mal možnosť vidieť a ani nehovoriac ako o samostatnom pilotnom diely, neskutočný začiatok. Herci David Duchovny a Gillian Anderson sú vo svojich úlohách agentov FBI Foxa Muldera a Diany Scully famózny a hneď od prvého momentu dokážu vierohodne upútať ako by sa pre tieto úlohy narodili. Odporúčam zakúpiť DVD vydanie tohto seriálu s výborným CZ dabingom. ()

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto famózní začátek famózního seriálu, který si svou neuvěřitelně vysokou laťku držel až téměř do samého konce. Skvělá dvojka (David Duchovny a Gillian Anderson) si skvěle sedla a ač na první pohled nesourodý pár se ukázal, jako sehraný tým, který si dokáže poradit v jakékoli situaci a hlavně, která za sebe navzájem dýchá. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvost...který se nezapomíná už jenom proto, že je tuzemské televize dávali několikrát po sobě a pak to náhle utnuli...Ač je to pilot tak rozhodně nepostrádá nesmyslnost a nudnost scénáře, ale přináší dvě sympatické hlavní postavy Muldera a Sculyovou, leč oba dva uvažují naprosto jinak...dodávají filmu názor jak ze strany vědecko-technické tak ze strany nevysvětlitelné a to je přesně to co dělá tento seriál tak zábavný....respektive v tomto případě pilot. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (26)

  • Pitva podivné mrtvoly Raye Soamese nalezené v rakvi začíná v 10:56. Jedná se o odkaz na narozeniny Chrise Cartera, který se narodil 13. 10. 1956. (Kubaaa97)
  • Ke konci epizody si můžeme všimnout, že hodiny u Scullyové (Gillian Anderson) přeskočí z 11:21 na 11:22. Prvotní čas odkazuje na datum narození Dori Pierson (21. 11. 1948), manželky Chrise Cartera. (Kubaaa97)
  • Prvý diel sledovalo 12 miliónov divákov. (kacer4)

Reklama

Reklama