Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka FBI je zatažena do vyšetřování kolegy ohledně nadpřirozena. (Disney+)

Recenze (84)

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľký začiatok najlepšieho možného seriálu čo som mal možnosť vidieť a ani nehovoriac ako o samostatnom pilotnom diely, neskutočný začiatok. Herci David Duchovny a Gillian Anderson sú vo svojich úlohách agentov FBI Foxa Muldera a Diany Scully famózny a hneď od prvého momentu dokážu vierohodne upútať ako by sa pre tieto úlohy narodili. Odporúčam zakúpiť DVD vydanie tohto seriálu s výborným CZ dabingom. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý začiatok seriálu. Perfektný herci, dej, skvelé budovanie a udržanie atmosféry, nechýba tajuplnosť, chémia medzi hlavnými postavami, no aj napriek týmto kladom to pre mňa nie je za plný počet. Mulder zo Scullyovou dokážu zaujať, príbeh pripútať, ale niečo tomu chýba. Inými slovami povedané sú aj lepšie diely. 80% - 4* ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"U mý práce se zdá, že fyzikální zákony neplatí." Mimozemšťan Mulder a pozemšťanka Scullyová mě od první chvíle zaujali. Jeden ví, že ONI už jsou tady a druhá klidně opravuje Einsteina, jen aby dokázala, že žádní ONI tu být nemohou. Takže když může mizet čas, holka na vozíčku najednou běhá po silnici a lidské tělo v rakvi vypadá jako orangutan, tak mě to zajímá. Vždycky mě to zajímalo. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, vynikající ufounský rozjezd výborného kultovního sci - fi seriálu. První společný případ Muldera a Scullyově se rozjíždí, a - jak jinak - je pořádně tajemný a záhadný, ale okořeněný Mulderovými hláškami a vztahem obou hrdinů. Konec byl naprosto geniální. Určitě jeden z nejlepších pilotů všech dob. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Agentka FBI Dana Scullyová (Gillian Anderson) dostává od svých nadřízených nevšední úkol - má dohlédnout na agenta Fox Muldera (David Duchovny), který se až příliš detailně zabývá odloženými případy. Společně se vydávají do Oregonu, kde je několik nevyřešených úmrtí mladých lidí. Po příjezdu na místo zjišťují, že místní policie něco skrývá, a že všechny oběti něco spojuje. Kdo však bude další obětí a dokáží tomu Mulder se Scullyovou zabránit? ... Jako úvodní film k seriálu naprosto skvělé, jako samostatný film o ničem. Jde o tom, že pokud jste měli nějaké otázky na začátku, tak na konci tohoto filmu nejenže nebudete mít žádné odpovědi, ale otázek budete mít stokrát víc (předpokládám, že už tento první "film" byl točen se záměrem pokračování a nejen zkoušky, jak se k tomu postaví veřejnost). Nicméně i přes lacinost výpravy tohoto pilotu se podařilo nastolit atmosféru, která pak diváka provází celým seriálem... A fakt se těším na těch dalších 200 dílů, byť mi to nějaký ten pátek zabere :) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (26)

  • Prvý diel sledovalo 12 miliónov divákov. (kacer4)
  • Epizoda začíná oznámením, že následující příběh je inspirován skutečnými zdokumentovanými událostmi. Chris Carter si z nich vybral implantáty, únosy mimozemšťany a stopy údajně zanechané při experimentech prováděných mimozemskými silami. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama