Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva muži byli údajně zabiti mocnou psychokinetickou silou. (Disney+)

Recenze (15)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"NSA, CIA, some convert organization that Congress will uncover in the next scandal. It's not important who they are but what they have and I'm sure they have no idea because they called us in. I have X-Files. Each case has an element of what we saw tonight. Residual electrostatic charge, internal mutilation without any corresponding external causality. But none has all the elements combined in one case." ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Standartní pečeť - 70 - 79%_ Jedna z těch epizod, které si nikdo nepamatuje, a když už někdo ví oč jde, neukazuje na Shadows jako na pecku. On to je sice takový obyčejný díl, ale když jsem ho viděl tak mě to dost bavilo, nejenom kvůli dobrému scénáři a zápletce, takže v tom nevidím problém. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Dosť nudná epizóda, svojím nenápaditým štýlom bez invencie. Zdroje napätia sú len krátkodobé, fungujú len ak sú splnené 2 podmienky: blízkosť k podozrivej a jej ohrozenie. Dvojica agentov teda nie je permanentne v ohrození, väčšinu času zaberajú ich dohady o prípade a jeho vyšetrovanie bez väčšej konfrontácie páchateľov. Celý prípad navyše nemajú v rukách Mulder a Scully, ale rieši sa vďaka deus ex machina, čo znižuje ich hodnotu na bezmocných svedkov, pričom tajomno je dávkované len zdanlivo nevysvetliteľným pohybom predmetov a pár sekundovým hlasom, čo diváka nedokáže vtiahnuť a emočne rozvíriť jeho náladu. ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti Mulder a Scullyová vyšetřují smrt dvou mužů, které usmrtila silná psychokinetická energie.Agenti jsou přizváni k vyšetřování případu úmrtí dvou mužů, patrně zlodějů, které nejspíše zabila nějaká záhadná síla. Záznam z videokamery je přivede k sekretářce Lauren Kyteové. Její šéf Howard Graves nedávno spáchal sebevraždu. Mulder uvažuje o možnosti existence poltergeista, který Lauren chrání. Mezitím Gravesův přizrak Lauren navštíví a záhadně jí sdělí, že byl zavražděn. Lauren se dostane do konflitku s Gravesovým partnerem Dorlandem a vzápětí je napadena dvěma muži. Ty potká stejný osud jako lupiče. CIA informuje Muldera a Scullyovou, že Gravesova společnost je zapletena do obchodu se zbraněmi na Středním východě a že Gravese zabil Dorland. Lauren se znovu dostává do střetu s Dorlandem v jeho kanceláři. Záhadná síla Dorlanda napadne a zároveň ukáže, kde je ukrytá počitačová disketa, dokazující Dorlandovu nezákonnou činnost. (oficiálcí text) Více zde: http://gastonrolinc.webnode.cz/products/serialy/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Howard Graves je dnes v pěti různých lidech." A přesto ještě stíhá chránit svou sekretářku před teroristy? Tak to je jasný případ pro Muldera, při kterém mě nejvíc bavili černí agenti, kteří nehodlali přiznat, kde těla našli, jak je skladovali, co vyšetřují a ani čeho jsou agenti. Zkrátka mezirezortní spolupráce na vysoké úrovni a na tu je Mulder expert. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Datum narození Sarah Lynn Graves je 8. září 1966. V tento den měla premiéru první epizoda seriálu Star Trek (od r. 1966) Past na muže (1966). (Kubaaa97)
  • V této epizodě si můžeme všimnout jména Tom Braidwood na značce vyhrazeného parkování. Tom Braidwood byl asistentem režie a později si zahrál postavu Melvina Frohika. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama