Reklama

Reklama

VOD (1)

Mulder a Scullyová narazí na stopy soudobého kanibalismu a jeho souvislosti s věčným životem. (Disney+)

Recenze (11)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER. Mám rád hororové epizódy, ale predposledný diel druhej série sa napriek atraktívnej téme (mestečko plné kanibalov, ktorí svoje chúťky povýšili na mäsospracujúcu priemyslovú výrobu!) žánru príliš nedrží. Netvrdím, že je humorná. To ozaj nie. Je vážna ako, ehm, smrť. Ale nie je to ono. K štvrtej hviezde tomu niečo chýba. Finálna zmienka o Novej Guiney potešila. Timothy Webber je ďalším hercom v poradí, ktorí si zahral vo viacerých epizódach, ale zakaždým inú postavu (okrem dnešnej časti ešte bradatý policajt v epizóde Tooms). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chacovo kuře, dobří lidé, dobré jídlo." Tak tento slogan naplňují dobří lidé z Dudley naprosto doslovně. Za mě to tedy není ta nejlepší epizoda ke svátečnímu obědu, ale jestli je papání lidí dobré pro zdraví, tak proč se nepřidat? No, pár důvodů jsem tady viděl a posledních dvěstě let jsem taky neměl žádné výraznější zdravotní potíže, tak se do toho asi nebudu pouštět. Stačí mi koupat se v krvi mladých panen, což je taky zdravé, neškodné a dobré na pleť. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Scullyová, vypadá to, že naši milí v Dudley nemaj v oblibě jen kuřata.." A rčení, že na každou svini se vaří voda dostává v dalším skvostném Bowmanově zářezu rázem zcela nový význam..;) ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizódy záhad skazeného mestečka majú v tomto seriáli aj lepšie zastúpenie. Prípad je zaujímavý, napínavý a surový, no epizóda sa nevyhla logickým lapsusom. Tá vatra na konci je smiešna, väčšiu pozornosť si už postavy vypýtať nemohli. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady toho paranormálna zase tolik není, spíš hodně napínavá zápletka v krimi stylu, kdy postupně zjišťujeme, co se ve městě děje a kdo všechno v tom jede. Lidské zrůdy bez nadpřirozených schopností, ty nebyly v seriálu zase tolik přítomny a tady jich pěkných pár máme - kvůli prodlouženému mládí zabíjejí náhodné projíždějící a nakonec při nedostatku či ohrožení jsou ochotní se požírat i mezi sebou (kdyby tam nebyli Mulder a Scullyová, tak bych si tipl, že zábrany zabíjet se mezi sebou by definitivně padly se smrtí pana Chaca), ale pěkně se jim to vrátí, když si pochutnají na chlápkovi, který měl nemoc šílených krav. Hodně atmosférické a s velmi slušnými herci v roli kanibalů. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pečeť úžasu - 90 - 95%_ Tahle epizoda je sice boží, ale i tak by se to dalo malilinkato vylepšit. Objektivně je to rozhodně kvalitní thriller s atmosférou malého městečka. Zápletka rozhodně ok, ale šla by udělat i zajímavěji a výživněji. Na jiné temné díly z této série jako Ruka která trestá nebo Aubrey se to nechytá. ()

Reklama

Reklama