Reklama

Reklama

VOD (1)

Mulder a Scullyová ve vězení sledují stopu série vražd, která je dovede až k popravenému vězni. (Disney+)

Recenze (9)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poriadne temná epizóda. Nie ani tak vraždami, ako skôr ponurou výpravou drsnej väznice, všetkého schopným riaditeľom (J.T. Walsh, ale vo všeobecnosti je tento diel slušne obsadený, ďalej napr. Ken Foree alebo Bokeem Woodbine), temným tajomstvom a absenciou akéhokoľvek humoru. Celé mi to trochu (ale naozaj len trochu) pripomenulo môj obľúbený osemdesiatkový Harlinov horor Väznica. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR MOŽNÝ SPOILER! Vynikající díl z vězeňského prostředí. Temná a hutná atmosféra epizodě sluší. Některé momenty jsou brutální. Závěr skýtá jeden z nejpřekvapivějších konců v historii celého seriálu (alespoň pro mě). Celou dobu vás epizoda jako diváka vede za ručičku a snaží se vás přesvědčit, že víte, jak to přesně popravený provádí. A v poslední scéně pak přijde mindfuck, že to celé vlastně bylo úplně jinak, než jste si mysleli :-) Tento díl je zkrátka přehlíženým klenotem. Tady ještě Chris Carter uměl. Na rozdíl od 10. a 11. série, kdy úplně zblbnul... ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosférické, nielen prostredím väznice a témou reinkarnácie, ale aj využívaním svetla a dymu pri snímaní nálady postáv. Kvôli nemohúcnosti ústrednej dvojice však vyšumí dostratena. WTF moment: Prečo Scullyová v minúte 27 zakrývala tvár na fotke prstom, keď ju chcela preskúmať? ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak já ti nevím Franto. Atmosfericky povedená epizoda, ale jako by v ní kus dílku chyběl, Mulder a Scully tam vlastně ani být nemuseli, případ kolem nich proletěl, Scully řekla: Už mě to neba, vyřešeno, jede se dom! A... jelo se dom. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl se mi líbil, slušná zápletka i atmosféra, trochu mi to připomínalo libovolný díl Nezvratného osudu, jak píše Honza, Mulder a Scullyová jen sledují, jak duch zabíjí jednoho po druhém a snaží se vypátrat, kdo je další na řadě. Možná mohli některého zachránit, viděli bychom, zda ho duch přeskočí a přejde na dalšího na seznamu. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní pečeť - 80 - 89%_ Výborná temná epizoda, která se odehrává jako jedna z mála ve vězeňském prostředí, každopádně na mistrovský Redrum, to nemá ani náhodou. I tak je to ale velmi povedená epizoda s jedinečnou atmosférou, a realistickými postavami ve věznici. ()

Reklama

Reklama