Reklama

Reklama

VOD (1)

Mulder má teorii, že vrahem může být sukuba – žárlivý ženský duch. (Disney+)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It's ancient, actually. You may have heard it, although not in such clinical terms. In the middle ages, a visitation like the one Skinner described would have been attributed to a succubus. It's a spirit that visits men in the night, usually in the form of an old woman. Reports of residual luminous phenomena have been associated with some succubus encounters, at least according to the mythology." ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající Skinner-centrická epizoda, která je logickým vyústěním předchozích událostí. Když se v mytologickém dvojdílu "Piper Maru"/"Apocrypha" nepodařilo Skinnera zabít, museli se ho vládní konspirátoři pokusit zbavit jiným způsobem. Tedy obvinit ho z vraždy a zdiskreditovat. Mohlo by se na první pohled zdát, že jde jen o obyčejnou detektivku říznutou konspiračním thrillerem, ale dílu nechybí ani strašidelné prvky (lekačky s avatarem jsou povedené). Skinner si tuto epizodu, která rozvíjí jeho charakter, bezpochyby zasloužil. Ostatně za ni loboval sám David Duchovny. Mimochodem, pokud byl někdo zklamaný, že Muž s cigaretou má v epizodě jen mlčící cameo za sklem, na Youtube se dá vyhledat vystřižená scéna, v níž dojde ke konfrontaci mezi ním a Skinnerem. Není to nic zásadního, ale pro fanoušky Kuřáka je to rozhodně zajímavé. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi dobrá epizóda, čo sa týka charakteru Skinnera a vzťahu Mulder-Skinner s pekným cameom Cigarette Smoking Mana, napínavá od začiatku až do konca. Zamrzí však deus ex machina v závere. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama