Reklama

Reklama

VOD (1)

Jsou nalezena těla několika černochů – ale jejich kůže postrádá pigmentaci. (Disney+)

Recenze (10)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Čudovali by ste sa, čomu všetkému som ochotný veriť.“ Veľmi zaujímavá časť s originálnou africkou mytológiou, presvedčivým a značne mrazivým predstaviteľom ústrednej zápornej úlohy a najmä solídne nepríjemným finále, ktoré sa odohráva v temnom prostredí, v ktorom s Mulderom a Scully je ešte niekto tretí. Napriek tomu je to trošku nuda a nie je to proste obecne nejaká extrémna pecka na to, aby som jej dal až 4*. Potešia Carl Lumby (Dick Hallorann z Doktora Spánka) a Laurie Holden (Majestic, Silent Hill). Zaujímavosť: Jim Charleston o dva roky neskôr režíroval béčko Marabunta s Mitchom „Skinnerom“ Pileggim. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl nemá nejlepší reputaci, dokonce jsem ho zahlédl někde na internetu v článku s názvem "10 nejtrapnějšich epizod Akt X", ale tak hrozné to není. Je to prostě béčková epizoda. Zápletka je hodně ujetá, ale Howard Gordon je natolik kvalitním scenáristou, že z ní dokázal vytřískat v rámci možností docela dobrý díl. Atmosféru to má. Akorát nechápu, proč to v některých ohledech tak okatě kopíruje legendární díl "Squeeze". Proti němu je "Teliko" takový chudý příbuzný... Slabší 4 hvězdičky. V seriálu najdeme horší díly, než je tento. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„There‘s Michael Jackson joke in here, but I can’t quite find it.“ Afická mytológia poteší, aj hlavný záporný hrdina, ale všetko napätie je slabšie a menej výrazné oproti kvalitnejším epizódam. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Teliko ...spirits .... of the air. It was said they rested by day in close, dark places, deep inside tree hollows and in holes beneath the ground too small even for a child to hide himself. Only when the sun fell, when the rest of the world was sleeping, would they come out." ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší pečeť - 55 - 69%_ Z jednoho úhlu pohledu je Teliko vlastně relativně zajímavá a originální zápletka, ale nevím jak moc dobře zpracovaná. Tahle epizoda by třeba v první sérii u fanoušků bodovala, tady už je to s ní podstatně horší. Ale vlastně celkem slušný nadprůměr. ()

Reklama

Reklama